Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Podplay
Lasten sadut
Lasten sadut -podcastin kaikkia jaksoja voit kuunnella täysin ilmaiseksi yksinoikeudella Podplayssa. Sieltä löytyy nyt myös ihan uudet viidennen kauden sadut! Lataa Podplay-sovellus puhelimeesi tai kuuntele osoitteessa podplay.fi. Lasten sadut ovat Minna Kivelän ja Paula Norosen käsikirjoittamia ja näyttelemiä äänisatuja lapsille. Tarinoissa seikkailevat muun muassa Pahismummo, Jaska ja Taikakakkakikkare, bilekissat sekä oravat Mauri ja Vesa. Minna on tullut yleisölle tutuksi mm. sarjoista Närpiäiset ja Kätevä emäntä. Paula puolestaan tunnetaan Supermarsu-kirjasarjasta ja useista tv:n...
Listen now
Recent Episodes
Masa saa yllättävältä tyypiltä loistavan idean. Miksi tehdä kotitöitä ilmaiseksi, kun niistä voi pyytää rahaakin. Idea lähtee lapasesta ja kohta on rahat ja vellit sekaisin. Keneltä loppuu rahat ja kuka tulee jääkaapista? Tätä satua suosittelee Suomen Pankki ja yksi Jore Vantaalta.
Published 04/17/23
Suomen kaikkien aikojen kuuluisin Satu-Maire on aloittanut tiktokkaajana. Mutta tästäkään hän ei selviä ilman Kakkakikkareen puutttumista asiaan. Saako Satu-Maire lisää seuraajia Kakkakikkareen ansioista vai menettääkö hän loputkin kolme?
Published 04/10/23
Published 04/10/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »