Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
SCHIK & Das Mag
Laura H. - de podcast
Een nieuwe podcast door SCHIK, bekend van 'Bob'. | In de zomer van 2016 wordt buiten het kalifaat van Islamitische Staat een jonge vrouw aangetroffen, rennend door de woestijn met twee kleine kinderen. Ze heet Laura, zegt ze, en ze komt uit ‘Sweet Lake City’. Ze is ontsnapt, huilt, wil naar huis. Terug naar Zoetermeer. | Luister nu naar deze meeslepende podcast, waarin Laura zelf uitgebreid te horen is. Op 29 november 2018 verschijnt de eerste echte aflevering van 'Laura H. - de podcast'.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 1,235 ratings
Het luisteren waard
Interessant verhaal maar ik vond de muziek en geluidseffecten hinderlijk tussendoor. Ook zit ik met nog best wel veel vragen maar ik zal het boek nog wel gaan lezen.
Karatekid91 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/13/21
De inhoud van de podcast is erg interessant. Door de lange stiltes, vooruitblikken, terugblikken, komt het verhaal echter moeilijk op gang. De voice over leidde af. Vorm kan volgende keer hopelijk beter.
mirriejam via Apple Podcasts · Netherlands · 01/09/21
Mooi!
Interessante podcast. Helder en mooi. Geeft een goede inkijk vanuit verschillende perspectieven
aesthetic.tiktok via Apple Podcasts · Netherlands · 12/14/20
Recent Episodes
Luister naar de trailer van de nieuwe serie van de makers van Laura H: El Tarangu! In de hete zomer van 1996 stroomt het plein voor de kathedraal van Oviedo vol met mensen die afscheid nemen van hun wielerheld 'El Tarangu'. Jose Manuel Fuente, slechts 50 jaar oud, wordt ten grave gedragen. Maar...
Published 08/09/19
Published 08/09/19
Hoe was Laura nu daadwerkelijk levend uit het kalifaat ontsnapt? Met haar kinderen. Maar zonder man. Een Duitse deradicalisering-expert had een plan bedacht, waar ze via haar vader op was voorbereid. Maar hoe was dat plan in werkelijkheid verlopen? Was het dankzij deze operatie geweest dat ze...
Published 12/21/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »