Reviews
Prima podcast. Maar waarom probeert Bolt steeds een heel slecht Belgisch accent te acteren als bij een Belgische gast heeft (in dit geval Florian Vermeersch). Uiterst gênant.
Remco III via Apple Podcasts · Netherlands · 10/18/21
Jullie zijn echt on fire met dat publiek. Schijtlollige mopjes, Thomas in bloedvorm. Ik lach me helemaal gek. Vaker doen, beterschap lau en veel plezier zondag!
bvJongeneel via Apple Podcasts · Netherlands · 09/23/21
Het adagium LSRF is top. De geluidskwaliteit door de wat gebrekkige mic techniek van LtD is niet altijd goed. En de intro’s van SB sla ik steevast over. Overbodig.
lennert goemans via Apple Podcasts · Netherlands · 08/09/21
Wekelijks kijk ik uit uit naar wanneer er een nieuwe aflevering beschikbaar is. Het beste voor de Belgische en Nederlandse wielerliefhebber… Met de nodige humor en kwinkslag …. Het enige jammere is, dat het steeds zo snel gedaan is…
Skywalker Luke via Apple Podcasts · Belgium · 07/20/21
Het wordt tegenwoordig wel steeds meer een verkoopshow. Ook vind ik het vrij bijzonder dat de heren ogenschijnlijk lak hebben aan de geldende COVID maatregelen. Er wordt te pas en te onpas internationaal gereisd omdat het zo leuk is om een event te doen. Verder is de audio van met name Steven...Read full review »
S. Clint via Apple Podcasts · Netherlands · 07/10/21
Wat dierenfeitjes: tijgers leven echt niet in Afrika 😂😂 en een wildebeast is een gnoe. Echt waar 😉. Dank voor weer een mooie podcast.
liefhebber lsrf via Apple Podcasts · Netherlands · 07/01/21
Beste Stefan, Laurens, Altijd een leuke podcast om naar te luisteren. Ook de extra inbreng van Thomas. Wel een klein puntje van kritiek mbt opmerking van Stefan, over de Sault kant van de Mont Ventoux. We zijn niet allemaal 60 kg en ik denk dat voor sommige het een hele prestatie is om het...Read full review »
dubbelq via Apple Podcasts · Netherlands · 06/23/21
Hoi Mannen, Ik luister al vanaf het aller eerste begin, ga zo door. Nu een vraag van mijn kant, ik heb met mijn maat unbound NL gereden 300+ km op 45% onverhard, grint, gras en zand dat laatste is geen goed idee. Voor jezelf niet en je materiaal. Wij beide maar 1 x lek, jullie wat meer hoor ik....Read full review »
Freeze539 via Apple Podcasts · Netherlands · 06/13/21
Complimenten voor de podcast heren. Ik ben al vanaf het begin ‘hooked’. Heerlijke balans tussen de koers, eigen belevenissen en her en der wat tips. Ga vooral lekker zo door.
Nel-vw via Apple Podcasts · Netherlands · 06/13/21
Eerlijk is eerlijk. Eindelijk een aflevering waarin de hakkelende en eeeeeuuuh zeggende host zichzelf niet belangrijker vindt dan Laurens en Thomas. Fijn op deze manier.
Robert Sonke via Apple Podcasts · Netherlands · 06/13/21
Weer een geweldige aflevering met wereldverhalen. Mooi om jullie Unbound avonturen te beluisteren tijdens m’n rondje rondom Den Bosch en Tilburg. Medeweg gebruiken kijken je soms vreemd aan als je lachend op de fiets zit door jullie teksten.... Blijf dit soort content maken zodat ik jullie toffe...Read full review »
Leonidas4 via Apple Podcasts · Netherlands · 06/11/21
Goede wieler-podcast die altijd goed is en soms zelfs uitstekend. Worden wel regelmatig sponsors geplugged, maar ja de schoorsteen van Stefan moet ook roken. Regelmatige gast is Thomas Dekker springt er, naast Stefan, bovenuit.
EJ Wisse via Apple Podcasts · Netherlands · 05/24/21
Allemaal leuk en aardig die randzaken maar als de mooiste grote ronde voor de deur staat moet dat de hoofdmoot zijn. Niet pas na driekwartier over beginnen. Verder fijne podcast hoor. Ciao!
JWD_28 via Apple Podcasts · Netherlands · 05/09/21
Het was altijd uitkijken naar de nieuwe aflevering met interessant inkijkjes en leuke gasten. De laatste tijd is het veel ons kent ons en promotie praatjes, jammer! Lang getwijfeld maar ik haak af...
crissie78 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/02/21
Oh mannen, opperhoofd Laurens, oppersidekick Stefan en heerlijke extra sidekick Thomas, ga asjeblieft met jullie briljantjes van afleveringen door. Ik geniet van elke aflevering! Voor mij de ideale “werkontstresser”, jullie wielergebabbel.
Rob en Sandra via Apple Podcasts · Netherlands · 03/27/21
Gaat helaas minder en minder over de koers. Voor een ander misschien nog altijd interessant, voor mij niet. Ik geef inmiddels de voorkeur aan andere wielerpodcasts.
guzman8686 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/26/21
Met Laurens, Stefan en Thomas goede afwisseling tussen humor en scherpe analyses. Zo nu en dan een special met interessante gasten. En natuurlijk altijd goed ge-edit door de producer Jonne! Keep up the good work mannen, cheers, Q
ClaytQ2 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/20/21
Ik ben langzaam af te haken, teveel geouwehoer tussendoor, inside jokes. Standaard TD er bij. Jammer!
JurKr via Apple Podcasts · Netherlands · 03/14/21
De podcasts tijdens de actieve carriere van Ten Dam zijn een aanrader om terug te luisteren. Daarna heeft de podcast zich opnieuw uit moeten vinden. Ik ben daarbij na lang twijfelen afgehaakt. Het is nu meer een lifestyle podcast om het LSRF merk en andere waren aan de man te brengen. Echt...Read full review »
GeurtJan via Apple Podcasts · Netherlands · 03/08/21
Ik ga langzaam irritaties krijgen. Grappen op zijn tijd is altijd leuk maar ik vind het de overhand krijgen. En Thomas er bij tja wat moet ik er van zeggen....
napolitino via Apple Podcasts · Netherlands · 03/06/21
Interessant, maar het constante gehinnik, gevat doen..leidt erg af.
JeroenW100 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/04/21
Steeds minder inhoud en meer geneuzel tussen Laurens en Thomas. Host die het gesprek niet lijkt te kunnen sturen waardoor het zoals een tijdje geleden weer inhoudsloos gelach is. Jammer!
Thomasvs86 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/04/21
Mannen, het is een waar genot om naar jullie podcast te luisteren. Ik behoor denk ik tot de groep die weer veel is gaan fietsen mede door jullie verhalen, zeer gave videos en verhalen. Ik heb altijd met heel veel plezier gefietst maar de laatste jaren had ik er geen lol meer in. Na het...Read full review »
Patrijs3 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/09/21
Gvd nog steeds goed, nee zelfs beter, bezig mannen! Groetjes!
demaillot via Apple Podcasts · Netherlands · 02/08/21
Beste Laurens en Stefan, Wederom een heerlijke podcast, ik ben vaste beluisteraar van jullie podcasts en het is elke keer weer genieten. Keep up the good work! Tijdens het luisten van jullie podcast met Reinier, en de podcast van Sigma Sports presents Matt Stephens unplugged waar Matt in...Read full review »
Frank Konings via Apple Podcasts · Netherlands · 02/04/21
Ik keek al geruime tijd uit naar jullie podcast met Wilfried. Ook ik had de ‘bidon bocht’, het ‘handbike hotel’ en ‘Mona Lisa haar huisje’ al eens op Google Earth gezocht. En dan komt vanmiddag, volkomen onverwacht die vrolijke fietsert door de bocht zeilen met de ontnuchterend mededeling dat je...Read full review »
MVARD via Apple Podcasts · Netherlands · 01/24/21
Heren dank voor het delen van het geen we schijnbaar allen lief hebben; sportief en Bourgondisch leven met het nodige - mechanische en menselijke - afzien. Dank ook voor het herwaarderen van het fenomeen ‘radio:podcast’. Pas wel op dat het geen Thunderbolt show wordt want laatste aflevering...Read full review »
Robert Siezen via Apple Podcasts · Netherlands · 01/21/21
Heerlijk genoten van twannes. Mooie verhalen verteller.
1234456790ikkuh via Apple Podcasts · Netherlands · 01/14/21
Genoten van jaaroverzicht met Dekker. Heerlijk gelachen. Ga zo door!!!
Zorro332005 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/07/21
Ha mannen! Jullie eerste seizoen was fantastisch! Laurens gaf zoveel boeiends, en Stefan, tof dat jij dat mogelijk maakte. Het laatste jaar luister ik nog maar heel weinig, maar met de eindejaarsaflevering deed ik nog een poging. Ik ben tot halverwege gekomen. Thomas en Laurens lijken alleen...Read full review »
Marts Mates via Apple Podcasts · Netherlands · 12/31/20
Jullie blijven de beste. Nooit meer en potcast zonder Thomas dekker. Julie zijn echt de 3 musketiers. Ga zo door
plutozwolle via Apple Podcasts · Netherlands · 12/29/20
Fantastische podcast weer mannen, hij ging er weer in als een goed glas Barolo! Daarover gesproken, in de aflevering met Maarten Ducrot kwam toch een leugentje aan het licht: Bij het opsommen van de podcasts benoemde Ducrot dat hij ook LSRF luisterde en vervolgens bij het openen van de Coppi wijn...Read full review »
Schrizo via Apple Podcasts · Netherlands · 12/04/20
Beste fietsvrienden, Toen ik laatst veldrijden aan het kijken was, werd ik herinnerd aan jullie voortdurende discussie over sokken over of onder de beenstukken. Ik zag dat bijna alle veldrijders de (voornamelijk) witte sokken over de beenstukken droegen. Ik weet niet of het iets te maken heeft...Read full review »
Csm79 via Apple Podcasts · Netherlands · 12/03/20
Heren, inmiddels hoor ik meer reclame dan wielerpraat. En dat laatste laat laatste tijd ook te wensen over. Liever wat minder podcasts met echte info dan voor de zoveelste keer het Barolo pakket van wijnvoordeel aanprijzen en fitties uitvechten over wie de strandrace gaat winnen....
horselover/fan via Apple Podcasts · Netherlands · 11/14/20
Heren fietsvrienden, Dank voor de vele mooie uren aan luisterplezier. Hier een huishoudelijke vraag, komt er ook nog een mooie joggingbroek in de LSRF shop? Wat nu beter dan wielrennen kijken in je favoriete LSRF broek 😎. Groetjes Juan
late uurtjes. wiellerdromen. via Apple Podcasts · Netherlands · 11/11/20
Heren: als je nou Ramon Sinkeldam belt voor een leuk verhaal, laat m dan ook uitpraten. Jullie vervallen een beetje in de oude fout: kijk mij eens leuk en grappig zijn. Jammer dit, ik ben afgehaakt.
Mart1201 via Apple Podcasts · Netherlands · 10/17/20
Een podcast opnemen ná een wijnproeverij staat niet in “Podcast voor dummies” Niet meer doen aub. Veel herhalingen, door elkaar praten, onderwerpen worden niet geïntroduceerd, zelfde vragen etc etc. Maar bovenal: praat Nederlands. Voor een “big ask” (Steven) of “securing” (Laurens) zijn prima,...Read full review »
TIVL via Apple Podcasts · Netherlands · 10/16/20
Terwijl de kwaliteit van de wijn stijgt, daalt de kwaliteit van de podcast. Zonde mannen.
Jorisruns via Apple Podcasts · Netherlands · 10/14/20
Zelfs na jullie wijnproeverij is het weer een mooie podcast geworden. Volgens mij staat alleen het kapsel van Lau nog wel in Sinkeldam’s corner! Groet, Joost
efinkjj via Apple Podcasts · Netherlands · 10/13/20
Beste Laurens en Stefan! Wat kunnen jullie toch lekker neuzelen over wielrennen! Echt fantastisch. Ik luister echt met veel plezier! Er is echter 1 ding waar ik mij iedere keer weer aan stoor, en dat is (jullie) vlieg gedrag. .....dan vlieg je toch effe daarheen en daarheen......even een...Read full review »
FraieSteven via Apple Podcasts · Netherlands · 10/12/20
Dronken, of in ieder geval enigzins aardig op weg, een podcast opnemen...misschien niet het beste idee. Wel fan en van de week een vette live slow mok binnen gekregen. Ciao
SmalRem via Apple Podcasts · Netherlands · 10/12/20
Lekker bezig! De podcast met die Duitse trainer was interessant. Ik wens ieder jong (club) rennertje zo’n begeleider toe! Groet, Thijs Dirkse
Thijs Dirkse via Apple Podcasts · Sweden · 10/07/20
Beste Stefan en Laurens, Allereerst bedankt voor de heerlijk frequente afleveringen dit bijzondere wielerjaar. Het is voor de renners stevig aanpoten met al die koersen zo kort op elkaar, voor mij als liefhebber gewoonweg super!!! Wat vinden jullie van de boete die EF voor de bijzondere Giro...Read full review »
WDiks228 via Apple Podcasts · Netherlands · 10/04/20
Mooie podcast, maar Heusden is het mooiste vestingstadje van Nederland.
Pim van Helvoirt via Apple Podcasts · Netherlands · 10/03/20
Dames, geniet enorm van jullie podcast. Thomas is zeker een toegevoegde waarde 😍😄. Vraag: ik heb nav jullie podcast met Lidewey van Noord het boek Pellegrina besteld bij BOL maar is helaas moeilijk leverbaar. Hebben jullie inside info wanneer het boek weer leverbaar wordt? Alvast bedankt, kijk...Read full review »
Pina74oetRiessen via Apple Podcasts · Netherlands · 09/30/20
Superfijne podcast! En wat een gast zeg; Thomas!! Hij mag vaker aanschuiven, doet jullie allemaal goed!! Love it!!!
Smurfinnetjelief via Apple Podcasts · Netherlands · 09/28/20
Erg leuk gedaan, de podcast bevat informatie, vermaak en plezier. Gewoon lekker luisteren als je van wielrennen houdt.
rztec via Apple Podcasts · Netherlands · 09/25/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »