Koffie, koers en Gravelu
Geweldige Podcast, de intro is al spot on, je krijgt zin in je eerste koffie, tijdens een fietstrektocht buiten, gezet met je gasbrandertje. Andere onderwerpen worden ook mooi belicht, de onderonsjes tussen renners, de prono’s, het genieten. Funfact over Koffie en Alkmaar: het was geboren Alkmaarder Peet, van Peet’s coffee, die de Amerikanen koffie heeft leren drinken!
Mark Dear via Apple Podcasts · Netherlands · 04/18/18
More reviews of Live Slow Ride Fast Podcast
...de verhalen verteller LtD....alsof je erbij was!
Hans Luijendijk via Apple Podcasts · Netherlands · 04/19/18
Heelijke podcast....het echte verhaal uit de koers. Geen meningen of aannames van buitenstaanders....nee het echte verhaal... open en transparant door een echte doorgewinterde insider over de mooiste sport ter wereld! Echt heerlijk ontspannen tijdens een rondje trappen :-). Het mooiste zijn...Read full review »
Mark Hanemaaijer via Apple Podcasts · Netherlands · 05/25/18
Wederom een genot om naar te luisteren. Stefan zet Laurens op unieke wijze aan tot geniale verhalen over fietsen, en het leven, met veel meer diepgang en smeuïge content dan een standaard interview. Een prachtige podcast, en zeker een aanwinst voor de fietsminnende media in NL. Keep it up Laurens...Read full review »
Daan Spoelstra via Apple Podcasts · Netherlands · 04/14/18
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »