Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Tom Jessen & Maarten van Rossem / streamy.audio
Maarten van Rossem
De Podcast
Maarten van Rossem en Tom Jessen geven hun kijk op het nieuws en de actualiteit. Ook wisselende onderwerpen uit de geschiedenis komen voorbij. Reageren op de podcast? Mail naar [email protected]. ✉️ Meld je aan voor de nieuwsbrief: https://bit.ly/3vtTqqW Geproduceerd voor Streamy Media. Kijk voor meer info op streamy.audio.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 5,225 ratings
Alhoewel de heer Van Rossum een beluisterenswaardige podcast produceert is hij niet journalistiek bezig. Zijn politieke voorkeur overschaduwt helaas in sommige gevallen de kwaliteit van zijn stellingen en feitenpresentatie. Dat is jammer en had niet nodig hoeven te zijn.
Watvindikervan via Apple Podcasts · Germany · 07/17/24
Maarten en Tom
17 juli 2024 19 mei 2024. Wilders heeft de verkiezingen gewonnen! 37 stoelen voor Wilders in het nep-parlement en hij wordt de nieuwe nep-premier. 16 april ‘24 ☔️ storm en regenbuien. Wind, vooral veel wind. Om dol van te worden. De lente is nog ver weg…..straks wordt de zomer ook overgeslagen en...Read full review »
Doorn Roos via Apple Podcasts · Netherlands · 07/17/24
Goed maar blijf scherp
Inhoudelijk nog steeds goed, maar de laatste tijd heb ik het idee dat er YouTube fragmenten aan elkaar geknipt zijn. Geeft een rommelig beeld.
Robert van Putten via Apple Podcasts · Netherlands · 07/15/24
Recent Episodes
Maarten en ⁠⁠⁠⁠⁠Tom⁠⁠⁠⁠ staan uitgebreid stil bij de meedogenloze aftocht van Joe Biden. De man die al zijn hele leven rondloopt in Washington. Hij ademt politiek, maar doet niet meer mee aan de race om het hoogste ambt. In een brief heeft hij dat zondag laten weten. Maarten pleit, net als Obama,...
Published 07/22/24
Published 07/22/24
Maarten en ⁠⁠⁠⁠⁠Tom⁠⁠⁠⁠ bespreken de mislukte aanslag op Adolf Hitler, ook wel bekend als het complot van 20 juli 1944. Boze, hoge Duitse officieren zaten achter het plan. Zij wilden een staatsgreep plegen en Hitler om het leven te brengen. In Duitsland is de aanslag gisteren herdacht. -...
Published 07/21/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »