Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Michael Pilarczyk & Cindy Koeman
Leef Je Mooiste Leven Podcast
Podcast van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman. Over persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, innerlijke rust, mindfulness, meditatie en levenskunst. Wij inspireren jou met praktische info hoe jij je mooiste leven kunt gaan leven. Missie: Join the movement for a healthy, wealthy, happy life!
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 551 ratings
Mijn krant van vandaag....
Heerlijk om iedere dag op een vrij moment voor mezelf (tijdens het strijken, wandelen, fietsen naar werk, koken) te luisteren naar Michael en Cindy. Ik heb ze pas ontdekt, dus kan voorlopig nog vooruit. En iedere dag haal je er weer iets waardevols uit wat je meteen kunt toepassen in je dagelijks...Read full review »
pvdzeeuw via Apple Podcasts · Netherlands · 07/05/20
Mijn coach
Ik geniet van elke aflevering van deze podcast en ben inmiddels begonnen om alle afleveringen voor een tweede keer te luisteren. De mate waarop Michael
atiebatie99 via Apple Podcasts · Netherlands · 06/30/20
Tegeltjeswijsheden en reclame
Na het een aantal keer opnieuw te hebben geprobeerd, laat ik deze podcast voor wat het is. Een aardig gesprek tussen beide hosts over tegeltjeswijsheden en ondertussen veel reclame voor de eigen business. Dat mag natuurlijk, alleen ik word er niks wijzer van dus bedankt vriendelijk voor de eer....Read full review »
LiveU Streamer via Apple Podcasts · Netherlands · 06/28/20
Recent Episodes
Afstand houden, nieuwe regelgeving, een 'nieuw normaal', wen er maar aan. Het virus gaat nooit weg, pas op voor de tweede golf, oude mensen eenzaam opsluiten, iedereen moet een aan het vaccin. Prima adviezen van de overheid, maar kan het zijn dat ik heb...
Published 05/20/20
Published 05/20/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »