Reviews
Jeg syntes musikskolen er så mega god, den første er nok min yndlings og så kommer Spice Girl nok. Kan i please lave nogle flere afsnit. Kh anonym🤞🏻😉
abcdefghijklmnopqrstuvwxyæøå via Apple Podcasts · Denmark · 05/20/21
Dette er så godt - børnene elsker det, lytter igen og igen og så lærer de noget. 😊👍🤟
Morten S.J. via Apple Podcasts · Denmark · 03/31/21
Kan i godt lave en om Colplay
vincent the roblox lover via Apple Podcasts · Denmark · 02/24/21
Hej musikskole jeg elsker jeres program kan i godt lave flere afsnit kh Oscar
oscar w . d . via Apple Podcasts · Denmark · 02/06/21
Jeg elsker musikskolen!!! Jeg glæder mig til at høre de næste!!! Jeg kan særligt godt lide Mø’s historie. 💗🎀💎🧁🐶 Kh Verona 9 år
MartinDK2512 via Apple Podcasts · Denmark · 12/02/20
Nu har jeg hørt episode 1 Alletiders program Dejlig måde at formilde Beatles på Jeg må høre resten
Martin Gerup via Apple Podcasts · Denmark · 10/02/20
Vi hører dem igen og igen og pludselig gider mine børn høre Mø mm.!
Sissebondo via Apple Podcasts · Denmark · 07/18/20
Musikskolen er virkelig en fantastisk podcasts. Mathias er en fantastisk fortæller. Vi høre det tit hos os. DET ER FANTISTISK
Aura🦄 via Apple Podcasts · Denmark · 06/29/20
Virkelig god musikserie som formidler billedrigt, levende og engageret. Vi glæder os MEGET til de næste mange hilsner Atlas, 6 år, Balthazar 7 år og Alexandra 48 - som håber i kommer omkring Wagner
Alexandra Collin via Apple Podcasts · Denmark · 06/11/20
Drengene og jeg synes det er nogle rigtig gode programmer og vi glæder os til de næste afsnit kommer. Drengene siger at de gerne må være lidt længere 😀 Tak for et fedt program 👍🏻
WesternHill via Apple Podcasts · Denmark · 05/17/20
Alle mine drenge (to på 4 og en på 36 år) elsker Musikskolen, og laver krea og perler imens de lytter. Tak!
Fru Sobfeldt via Apple Podcasts · Denmark · 05/16/20
Mig og min familie elsker underholdning på konfetti fabrikken vil i ikke nok lave mere af (de rigtige helte og rumrejsen)😊❤️
vera celæste via Apple Podcasts · Denmark · 05/15/20
Vi har hørt alle Musikskolens afsnit flere gange. Både små (3 og 5 år) og store er totalt opslugt af Mathias fantastiske evne til at formidle og skabe et spændende univers, hvor omdrejningspunktet er musikhistorie. Vi voksne har hørt musik, som vi “havde glemt” eksisterede, fået genopfrisket...Read full review »
Therese J. via Apple Podcasts · Denmark · 05/14/20
Min søn ved nu alt om Mozart, Beatles og Metallica! Og han vil høre det igen og igen. Tænk at noget så lærerigt kan være så underholdende!
Søren Henningsen via Apple Podcasts · Denmark · 05/08/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »