Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Lytbare podcasts
Myrdet af Richelsen & Grau
To mennesker mødes og gyselig musik opstår. TV-vært og tidligere efterforsker ved politiet Sebastian Richelsen og komiker/skuespiller Anders Grau kendte egentlig slet ikke hinanden, men nu nyder de at mødes og præsentere seriemordere for hinanden, som to små drenge, der lige har pillet folien af et helt friskt sæt bilkort. Hvem imponerer med den stærkeste seriemorder?
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 1,625 ratings
Nogenlunde
Historierne er gode. Richelsen er rigtig god til at fortælle og dejlig at høre på. MEN Grau er en dårlig fortæller bruger for mange øh og “og” hele tiden så jeg bliver træt af st høre på ham. Det er jo ærgerligt for det er gode Podcast.
opgivet via Apple Podcasts · Denmark · 06/02/21
Skøn podcast!
Så, nu har jeg hørt Anders sige ret mange gange at jeg skal give jer fem stjerner. Så det får I 🤩 Virkelig god podcast. Hyggelig og spændende, og dejlig let stemning selvom det er alvorlige emner. Er glad for I ikke er super nervøse for at støde nogen, og godt kan grine lidt af de virkelig syge...Read full review »
CHOLESEN11 via Apple Podcasts · Denmark · 06/01/21
Skal man så er Myrdet
Den mest sobre true crime so far (har lyttet til 3 afsnit). Begge værter har en ironisk distance til mordsagerne, der afvæbner de fordomme man må ha til genren. Kender Richelsen som sympatisk vært men blev positiv overrasket over Grau’s sobre tilgang. Ingen sensationspræget journalistik hvor man...Read full review »
mandfolk43 via Apple Podcasts · Denmark · 05/29/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »