Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Wouter Laumans, Christian Flokstra / Corti Media
Napleiten
Misdaadjournalist Wouter Laumans en strafpleiter Christian Flokstra praten met advocaten en officieren van justitie over bijzondere zaken die hen altijd zullen bijblijven. In deze podcast geven advocaten en officieren van justitie voor het eerst een unieke inkijk in geruchtmakende strafprocessen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 735 ratings
Irritant
Interessante verhalen, maar kunnen de twee heren wat minder zichzelf aan het woord laten? Wouter Loumans, je gasten zijn intelligente mensen, je hoeft een vraag niet op vier manieren te verwoorden, 1 is genoeg.
Hgrecjfav via Apple Podcasts · Netherlands · 05/26/23
Kwaliteit!
Wat een verademing is deze podcast in de berg true crime bagger gemaakt door kwakende zelfverklaarde misdaadexperts. Eindelijk echte kenners aan ‘t woord, chapeau!
Sjon Deer, de podcastploeger via Apple Podcasts · Belgium · 05/03/23
Geweldige podcast, kan niet anders zeggen. Aflevering 60 was voor mij de mooiste aflevering tot nu toe, waarin in de kern van het probleem en reden achter de verschuivingen binnen de (drugs)criminaliteit worden blootgelegd.
Lilly-Jojo via Apple Podcasts · Netherlands · 03/24/23
Recent Episodes
Published 05/26/23
Een 18-jarige jongen uit Almere is in korte tijd betrokken bij drie overvallen. Op een goudhandel, een drogisterij en een woning. Bij die laatste twee overvallen gaat de tiener zelfs gewapend naar binnen. Terwijl zijn gezicht bedekt is, bedreigt hij zijn slachtoffers met een mes.  De eerste...
Published 05/26/23
De zaak waarover advocaat Paul Acda komt vertellen is rechtsgeschiedenis. Bejaardenverzorgster Ina Post zou in augustus 1986 de 89-jarige weduwe Kolstee hebben bestolen en gewurgd in haar flat in Leidschendam. Ina Post was de laatste die bij de mevrouw op bezoek was geweest. Na 4 dagen intensief...
Published 05/19/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »