Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Napoleon, met Johan Op de Beeck
In 2015 was het 200 jaar geleden dat Napoleon de Slag bij Waterloo. verloor En nog altijd komt de hele wereld de plek met de trap en de leeuw bezoeken. Niet omwille van overwinnaar Wellington maar omwille van de verliezer. Dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen. In de achtdelige podcastreeks "Napoleon" vertelt Johan Op de Beeck waarom de man ons blijft fascineren.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 290 ratings
Boneparte
Ik heb er van genoten
david daneels via Apple Podcasts · Belgium · 03/21/21
Napoleon
Super interessant en boeiend verteld. Toch wat minder muziek ertussen. Ik hou erg van klassieke muziek maar het aandeel is overdreven en de stijl bombastisch en dramatisch. Toch heb ik er van genoten.
myglumm via Apple Podcasts · Belgium · 02/19/21
Mijn favoriet
Ik ben zo blij dat ik toevallig op dit podcast geland ben, het is de beste podcast dat ik heb geluisterd tot nu toe, complimenten aan Johan, je bent een geweldige lezer, de muziek keuze wat top.
Needz update via Apple Podcasts · Netherlands · 01/22/21
Recent Episodes
200 jaar geleden verloor Napoleon de slag bij Waterloo. Nog steeds komt de hele wereld de plek met de trap en de leeuw bezoeken. Niet omwille van overwinnaar Wellington, maar omwille van de verliezer. Dat is op zijn minst opmerkelijk te noemen. In acht afleveringen vertelt journalist Johan Op de...
Published 09/29/16
Napoleon leverde zijn laatste militaire slag bij Waterloo. Met de gekende uitslag. Maar daarmee is het verhaal nog niet afgelopen. Napoleon was dan wel verslagen, uitgeteld was hij nog lang niet. Ook op Sint-Helena bleef hij strijd voeren, niet om de macht maar om de plaats in de...
Published 09/29/16
Published 09/29/16
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »