Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Nördigt
[NÖRD:IGT] är en podcast om spel, comics, film och TV-serier med Jonas Berglöf, Tove Bengtsson, Peter Kjellin, Vanne Dupo, Niklas Berglöf, Mats Nylund, Malin Castergren och Victor Boman.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 406 ratings
Looove it 👍
Får bra tips genom er pod 👍 Och extremt kul att lyssna medans man jobbar, önskar ni släppte nytt avsnitt oftare 😜
Angiegirl89 via Apple Podcasts · Sweden · 06/01/17
EP186 Den om Tolkien
Ett mycket intressant avsnitt - om det inte vore för att er gäst ständigt blir avbruten och det pratas halvfärdiga meningar i mun på varandra. Det babbliga upplägget passade inte denna veckan.
Ganondolph via Apple Podcasts · Sweden · 05/12/17
Nördigt osympatiskt
Tänk om Malin och Jonas istället kunde ta över podcasten. Lägg till Hedlund och det hade varit den absolut bästa podcasten!!
Thorbjörn11221 via Apple Podcasts · Sweden · 04/22/17
Recent Episodes
Published 12/29/21
Årets absolut sista avsnitt består endast av en Hjulstakrönika. Jonas och Niklas går igenom säsongsavslutningen av Amazon Primes storsattsning The Wheel of Time och delger även sina åsikter om säsongen som helhet. Så mycket mer än så har vi inte att bjud på den här gången. God fortsättning, så...
Published 12/29/21
I det sista ordinarie avsnittet för 2021 tar Peter, Tove och Niklas tag i den efterlängtade andra säsongen av The Witcher och det blir även minirecension av purfärska Spider-Man: No Way Home. Det blir premiärpodd i Toves kök denna vecka tillsammans med Peter och Niklas. Först ut snackas film;...
Published 12/21/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »