Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
NUsport
NUsport – De boordradio
Blik vooruit én terug op elke Grand Prix met Formule 1-podcast De Boordradio. Coureur Ho-Pin Tung, verslaggevers Joost Nederpelt en Patrick Moeke en presentator Bas Scharwachter nemen elke donderdag en zondag rond een race alle ontwikkelingen in de koningsklasse door. In de Boordradio bespreken ze uiteraard de verrichtingen van Max Verstappen, Charles Leclerc, Lewis Hamilton en hun collega’s, en wordt er dieper ingegaan op de technische kant van de sport, de ervaringen op het circuit en de algehele koers van de F1.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 398 ratings
Giga goed
Een giga goede podcast, met giga goed geïnformeerde makers, soms giga chaotisch, maar dat maakt het juist ook giga grappig. Ik luister altijd met giga genoegen!
Juan Capitano via Apple Podcasts · Netherlands · 06/01/23
Opvallend
Leuke podcast en wat me ook opvalt is dat ook als men op verschillende locaties is het geluid zo goed is
ot en myrthe via Apple Podcasts · Netherlands · 04/19/23
Favo podcast
Bedankt voor de leuke podcast elke keer maar weer!
Dennis-dr via Apple Podcasts · Netherlands · 04/05/23
Recent Episodes
De chicane op het circuit in Barcelona wordt vanaf dit seizoen niet meer gebruikt en dat kan aardig wat invloed hebben op de machtsverhoudingen. Toch staat één ding vast: de wijziging is opnieuw iets waar Red Bull flink van gaat profiteren. In deze vooruitblik op de Grand Prix van Spanje hoor je...
Published 05/31/23
Max Verstappen won zeer overtuigend de Grand Prix van Monaco, maar vooral zijn zaterdag zal de recordboeken halen. NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter zijn ervan overtuigd dat de klasse rondom die poleposition niet snel geëvenaard gaat worden.
Published 05/28/23
Published 05/28/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »