Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Afrodite & Apollonia
Off topic med Afrodite & Apollonia
Afrodite och Apollonia ifrågasätter livet, the corporate landscape och gamla sanningar för att inspirera dig till att vara precis som du är.
Listen now
Ratings & Reviews
5.0 stars from 33 ratings
Gäller Män och Kvinnor
Extra viktigt och intressant med en sådan diskussion i dessa ”sociala medier-tider” Tack tjejer för att ni belyser detta ämne, som gäller Män minst lika mkt!
William.N.S via Apple Podcasts · Sweden · 01/17/20
Girlpower 💎
Känner igen mig så mycket!! Ska bli så kul att följa er podd 😍🙌
Sussana Trkulja via Apple Podcasts · Sweden · 01/09/20
Äntligen!
Äntligen en podcast med ambition att lyfta fram den riktiga verkligheten, så som den faktiskt ser ut och inte så som vi vill att andra ska tro att den ser ut! Inga filter helt enkelt! Jag älskar mixen av samtalsämnen som väntar. Deras energi och ”radiovänliga” röst är bara ett stort plus i...Read full review »
A.Seyf via Apple Podcasts · Sweden · 01/09/20
Recent Episodes
Säsongens sista avsnitt bjuder på några favorit throwbacks från tidigare avsnitt och frågor från er lyssnare där både personliga och professionella erfarenheter lyfts. Allt från att sälja en lägenhet, hur man dejtar bäst och får relationen att funka till att våga drömma stort. På återseende!
Published 06/22/20
Vad är egentligen skillnaden mellan självförtroende och självkänsla? Denna vecka berättar vi om när vi har som sämst och bäst självförtroende. Afrodite berättar bland annat om hennes första presentation som satt sina spår. Vi tar även upp en viktig lyssnarfråga som resulterar i en diskussion om...
Published 06/15/20
Vilka är våra förebilder? Vad gör en person till en förebild? I veckans avsnitt avslöjar vi karaktärsdrag vi värdesätter, förebilder vi ser upp till och diskuterar definitionen av en förebild. Vi ifrågasätter även hur våra förebilder och idoler påverkade oss som barn. 
Published 06/08/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »