Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
24syv
Putins Verden
Putin, Putin, Putin. Hvem er den lille dreng, der jagtede rotter i et lejlighedskompleks i Leningrad den ene dag, og som bragte hele verden i knæ den næste? Den 24. februar i år indledte Putin en krig mod Ukraine, og han skrev derved sig selv ind på listen over verdenshistorien værste aggressorer. Hver uge vil de særdeles Ruslandskyndige journalister Samuel Rachlin og Uffe Gardel fortælle, diskutere og analysere alt, hvad Putin og resten af Rusland foretager sig.
Listen now
Ratings & Reviews
3.9 stars from 64 ratings
Nu er det slut ???
Kom igen 👍🇺🇦🆘🇩🇰❌😀🫣👍🇪🇺 Mærkelig måde at stoppe på det kunne være rart at man vidste at nu kørte ikke længere der er jo masser at vide om Putin og krigen i Ukraine hvorfor kan man ikke høre noget om det længere
Golf martin Danmark via Apple Podcasts · Denmark · 09/11/22
Rigtig god og informativ podcast
Kan 100% anbefale
thatGirlElie via Apple Podcasts · Denmark · 08/13/22
Mere tak!
Kommer der flere episoder fra Uffe og Samuel. De formidler så godt.
[email protected] via Apple Podcasts · Denmark · 07/22/22
Recent Episodes
Den russiske ortodokse kirke i Ukraine er ikke tilfreds med, at dens patriark Kirill i Moskva støtter krigen. Samtidig er den russiske diplomat Boris Bondarev hoppet af efter at have fordømt magteliten i Moskva og krigen i Ukraine. Værter: Uffe Gardel og Samuel Rachlin.
Published 05/30/22
Published 05/30/22
Det går af helvede til på slagmarken for russerne. Derfor har magtapparatet i Kreml indledt en forventningsafstemning med den russiske befolkning og kritiske røster får længere snor i medierne. Værter: Uffe Gardel og Samuel Rachlin.
Published 05/20/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »