Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Podplay
Rebecca Stella och Vanessa Nu börjar livet!
Från Los Angeles till Stockholm delar Rebecca Stella och Vanessa med sig av sina liv som nyblivna mammor. De talar ut om allt från relationer, kärlek och sorg till livets alla obesvarade och besvarade frågor. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många härliga skratt mellan två bästa vänner vars vänskap växt fram ut ren kärlek. Klippt av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group. Nya avsnitt släpps varje måndag.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 5,341 ratings
Älskar Manges input
Älskar verkligen när Manges lilla härliga trudelutt kommer och han berättar om hur det är på riktigt 😂. Han får aldrig sluta med det!!!!
Tesscove via Apple Podcasts · Sweden · 01/10/22
Bästa
Stellz är en stjärna, vanz är gnällig men de kan man ändra på 😘
AliciaJ93 via Apple Podcasts · Sweden · 12/25/21
Haha Mange?
Sätter ena njuren på att det är mangz själv som kommenterar här.
Tobbe A via Apple Podcasts · Sweden · 12/13/21
Recent Episodes
Stellz celler är på väg till nya möjligheter. Vanz har uppmärksammat sin pappas födelsedag. Är det jordbävning eller Manny som drar i dörrarna? Samir Badran får ett ekonomiskt råd... minst sagt. Och så lyfts en fråga om babyshowers, från facebookgruppen upp (Stellz och Vanz - Eftersnack). Välkomna!
Published 01/17/22
Vanz ska göra investering... i längdskidor. Stellz är frånvarande. Vanz tar ett bacillbad efter ett underbart helgmys. Stellz kurerar sig med att avstå från sin medicin. Nyårsfest i Hollywood med partyhattar. Inga partyhattar i bilen på väg till Dalarna. Ravefest på heltäckningsmatta och hur vet...
Published 01/10/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »