Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
RUBEN TIJL RUBEN
RUBEN TIJL RUBEN - DÉ PODCAST
RUBEN TIJL RUBEN presenteren DÉ podcast! Een radio improv show met Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer. Hoor alles over de belevenissen van drie mannen van middelbare leeftijd die worstelen met de belangrijke zaken van het leven, zoals: kaalheid, de showbizz en insta.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 260 ratings
Weerwolven!
Tijl wat geweldig dat jullie het aloude spel weerwolven een nieuwe draai hebben gegeven! Ben heel benieuwd naar de verraders.
Marionski77 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/12/21
Hard op weg
Om mijn lievelingspodcast te worden Samen met Tijl in tranen bij de laatste aflevering.
dirkdirkdirk12344 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/28/21
Heerlijk
Casual en geestig. Je hoort drie vrienden die elkaar leuke en mooie verhalen vertellen, oprecht grappig en zonder "leuk proberen te doen" voor de luisteraars. Elke aflevering wel een keer hardop gelachen. Soms is de humor wat plat maar dat kan ik vaak wel waarderen! Moet je van houden...Read full review »
SalinaLovesFood via Apple Podcasts · Netherlands · 02/26/21
Recent Episodes
Published 04/08/21
Voor deze extra aflevering is de studiotafel van Ruben van der Meer uitgeschoven naar de grootste stand want niemand minder dan Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers schuiven aan in deze extra podcast!Je zou denken dat podcast de mannen weer bij...
Published 04/02/21
Tijl neemt ceremonieel afscheid van Woody Allen, Van der Meer neemt je mee naar een virtuele rave in een Iraanse woestijn en Nicolai zoekt helend advies voor de haaruitval van zijn kater.
Published 03/25/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »