Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Charlotte Heje Haase
Skab dig
Skaber du dig, eller er du holdt op med at skabe dig? Dette er en personlig rejse om at skabe sig gennem kreativitet, vrede, sorg, kærlighed ... Personlige samtaler og historier. Vært: Charlotte Heje Haase
Listen now
Ratings & Reviews
5.0 stars from 29 ratings
Vild med Skab Dig.
Nænsomt og stærkt. Godt du ikke stoppede med at skabe dig, Charlotte. Jeg var vild med Forfatterhjørnet. Nu er jeg vild med Skab Dig. Der kan ske alt i det rum. Det er inspirerende, at du gør med det som du vil. Det er en invitation. Til at skabe sit og sig. Fedt. Tak for farverigt indhold.
Cassandra Mohildy via Apple Podcasts · Denmark · 05/29/21
Ægte
Jeg elsker podcasten Skab dig. Den minder mig om at holde modet til at blive på «den mere levende vej» som en kaldte det forleden. Det er så værdifuldt at få lov at lytte til det menneskelige og ægte.
Lyden af mig via Apple Podcasts · Norway · 05/20/21
Touché
Åh ... sårbarhedstømmermænd ... jeg kan mærke dem i maven. Den her podcast sætter ord på så meget genkendeligt. Hudløst og kærligt. Jeg er fan.
Mariat2t via Apple Podcasts · Denmark · 04/12/21
Recent Episodes
Jeg er blevet vaccineret mod Covid-19 i dag. Det er større, end jeg havde forudset. Da jeg stod i køen, blev jeg meget berørt. Der var en helt særlig stemning af ... håb. 
Published 06/11/21
Om åbenhed, følsomhed og at møde et menneske i supermarkedet, der ikke er her mere.
Published 05/18/21
Charlotte gør status siden sidst. Det kommer til at handle om at blive sendt til lægen af sine kursister, om ferie og om at blive berørt af personlige historier om psykisk vold.
Published 05/17/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »