Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Smartare Fitness
Smartare Fitness
Är du trött på allt fitness-skitsnack? Du ska äta såhär och träna sådär. Du matas av information om den senaste dieten eller mirakelmetoden från alla håll? I den här podden kommer vi utan filter hjälpa dig att se igenom bullshiten och navigera dig i fitnessdjungeln. Enjoy!
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 341 ratings
Sådär- snäppet sämre nu
Bra ämne och kul lyssna på avsnittet med biggest looser. Men snälla, avbryt inte P. Och upprepa inte alltid henne svar. Hon svarade supertydligt, men ändå ska ni ”summera” och upprepa. Sen borde ni ju verkligen kolla ett avsnitt om ni tar in en gäst? Tappat syftet annars o så säjer ni minst 12...Read full review »
skslden via Apple Podcasts · Sweden · 03/02/23
Bra podd för det mesta
Bra samtalsämnen och jag lyssnar gärna. Men sjukt irriterande att ni avbryter varandra hela tiden och pratar i munnen på varandra. Sen tappade jag väldigt mycket förtroende för er när ni hade tjejen som pratade om börsen. Hon drar en liknelse till alkoholism och att man ska lära sig att dricka...Read full review »
Maskrosbarn via Apple Podcasts · Sweden · 02/07/23
Samtal om träning med många hjärtliga skratt och jag skrattar med. Och jag har lärt mig så mycket. Podden har hjälpt mig att sätta ihop fragmenterad kunskap som jag plockat upp här och där. Det har ändrat mitt förhållningssätt till kost och träning. Nu utgår jag från hur jag vill ha det i mitt...Read full review »
Birgittax65 via Apple Podcasts · Sweden · 11/22/22
Recent Episodes
Sommaren är verkligen runt hörnet, i alla fall om du tänkt deffa. Lyssna på detta avsnitt för att lära dig hur du ska tänka om du vill “tighta till dig” lite inför beach 2023. Vi pratar om motivation, om du ska göra det, varför du ska göra det och hur du undviker att detta blir din nästa “crash...
Published 03/16/23
Vi bjöd in Sebastian Edman som nyligen disputerat på Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH) i Stockholm inom området fibertyper i skelettmuskler. Man kan kort sagt säga att killen “skrivit boken” om muskelfibrer. Sebastian gör oss klokare på de olika fibertyperna och vad de har för betydelse och...
Published 03/09/23
Published 03/09/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »