Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Althin Wistrand
STILSNACK Althin Wistrand
Stilsnack med Althin Wistrand. Podden för dig som älskar inredning, mode och stil. Stilexperten Katarina Althin och årets inredningsbloggare 2017 Jannice Wistrand möts i inspirerande och informerande samtal om kläder och kroppsformer, inredning och feng shui.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 260 ratings
Har ni själva tröttnat?
Har lyssnat på ALLA avsnitt och älskade länge er podd, men tyvärr har ni tappat det som tidigare var så bra. Då var det mer fokuserat och koncentrerat. Visst. Ni kunde ibland ”balla ur” och få skrattanfall, men det gjorde inget, för sedan kom ni tillbaka till ämnet igen. Nu är det bara väldigt...Read full review »
filipendulan via Apple Podcasts · Sweden · 06/23/20
Lyssnade på ert avsnitt om "Färgernas betydelse". Ni pratar bara om Er själva så ni hinner inte med färgerna. Lyssnade på några till av Era avsnitt och det är bara om ER, varför måste ni pratar om Er. Det ropas på mannen, barnen. När ni pratar om det ni ska är det bra men det är...Read full review »
Elisabetheriksson via Apple Podcasts · Sweden · 06/10/20
Tappat stinget
I början av era program var ni mer strukturerade och jag älskade era avsnitt. Men nu....det känns som om ni inte kan leverera mer. Känns inte riktigt seriöst. Som någon skrev att det är för mycket trams och flams.
Typmorsa via Apple Podcasts · Sweden · 03/09/20
Recent Episodes
Published 06/20/20
Stylisten och inredaren stilsnackar om hudvård, solning och sinnlighet.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 06/07/20
Stilsnackarna pratar om hur du lyckas med helheten hemma och emot och gott kring kroppsformer.   See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 05/24/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »