Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Ann Söderlund & Sanna Lundell
INTE DIN MORSA
En podd med parhästarna Sanna Lundell och Ann Söderlund. Tillsammans har dom nio barn 2 hundar några böcker och jäkligt många frågor och spaningar på hur det är att vara morsa i ett land som både shamar och hyllar den nya tidens supermamma som ska palla typ allt .Det går väl inte ihop, eller? En ifrågasättande, befriande, rolig, antiidealiserande, smart och ganska härlig podd som ni verkligen borde lyssna på bums! See acast.com/privacy for...
Listen now
Ratings & Reviews
4.2 stars from 324 ratings
Rolig och tankeväckande podd
Gillar skarpt er podd, härlig blandning mellan högt och lågt. Tycker dock att ni (särskilt Sanna) blivit lite för seriös och PK-aktig på sistone. Från början (när ni kallade er Supermorsorna) handlade podden nästan enbart om moderskap, barn och familjeliv, blandat med lite härligt kändisskvaller....Read full review »
MillMando via Apple Podcasts · Sweden · 11/08/21
Kålsupare
Dom beklagar i dagens podd att Mia skäringer drar för osmarta slutsatser men sedan gör dom en egen analys om kvinnligt drickande och säger att kvinnor har precis lika mycket problem som män med drickandet. Well statistiken visar att män har dubblerat riskbruk. Okej om folk drar förhastade...Read full review »
Elleelle89 via Apple Podcasts · Sweden · 11/05/21
Skrattkramp o glädje!
Ni e så bra o pålästa!!!!Jag lyssnar ofta på er!!!Hjälper tom när jag har svåra svackor, o det tackar jag för!!!TACK!!!!!!!!!!
miss bipolär via Apple Podcasts · Sweden · 09/20/21
Recent Episodes
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 01/14/22
Published 01/14/22
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
Published 01/07/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »