Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Agnethe og Helene
Taxapodcast
Taxapodcast er en podcast om tv-serien Taxa, DR’s hitdramaserie fra sluthalvfemserne. De to værter Helene Hellesøe Appel og Agnethe Melchiorsen gennemgår hvert afsnit minutiøst, og ingen replik eller taxatur er for kort og ingen birolle for lille til at blive nævnt og diskuteret. I slutningen af hvert afsnit kan man høre en original sang, skrevet af Agnethe, som handler om det enkelte afsnit.Kontakt os på: [email protected] os på Facebook:
Listen now
Ratings & Reviews
3.9 stars from 27 ratings
Danmarks hyggeligste Taxa podcast
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
GnrLars via Apple Podcasts · Denmark · 01/26/22
Hyggelig men ikke mere end det...
Jeg er nu 8 afsnit inde og tør derfor godt smide en anmeldelse😉 Først og fremmest er jeg virkelig taknemmelig for initiativet til denne podcast og jeg håber, at jeg bliver hængende... men der er et par ting der irriterer mig 1: det ville være ønskværdigt hvis der blev lavet lidt research på...Read full review »
Tinesilja via Apple Podcasts · Denmark · 12/23/21
Genialt Påfund!!
Helene og Agnethe er superskønne at lytte til og har hjulpet med at få en gammel serie(som flere nok havde glemt alt om) til at leve igen og til at blive spændende igen - deres snakke frem og tilbage er herlige og når de engang imellem tager en gæst med i podcasten giver det noget ekstra sprødt...Read full review »
Mikbang via Apple Podcasts · Denmark · 05/22/21
Recent Episodes
Find alle sangene til sæson 1 og 2 her: https://soundcloud.com/taxapodcast *** Ca. 46 min inde i afsnittet laver Agnethe en reference til Kommune TV fra Haderslev Kommune, og man kan se det aktuelle klip her: https://haderslev.kommune-tv.dk/watch/6948 (ca. 4:50 min inde). *** Så blev det tid...
Published 01/10/23
Published 01/10/23
Find alle sangene til sæson 1 og 2 her: https://soundcloud.com/taxapodcast Endelig er Taxapodcast tilbage med det andetsidste afsnit af sæson 3. Helene og Agnethe er tilbage i studiet med alle deres fantastisk brilliante betragtninger og analyser, denne gang af afsnit 34. De diskuterer blandt...
Published 01/04/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »