Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Agnethe og Helene
Taxapodcast
Taxapodcast er en podcast om tv-serien Taxa, DR’s hitdramaserie fra sluthalvfemserne. De to værter Helene Hellesøe Appel og Agnethe Melchiorsen gennemgår hvert afsnit minutiøst, og ingen replik eller taxatur er for kort og ingen birolle for lille til at blive nævnt og diskuteret. I slutningen af hvert afsnit kan man høre en original sang, skrevet af Agnethe, som handler om det enkelte afsnit.Kontakt os på: [email protected] os på Facebook:
Listen now
Ratings & Reviews
3.9 stars from 27 ratings
Danmarks hyggeligste Taxa podcast
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
GnrLars via Apple Podcasts · Denmark · 01/26/22
Hyggelig men ikke mere end det...
Jeg er nu 8 afsnit inde og tør derfor godt smide en anmeldelse😉 Først og fremmest er jeg virkelig taknemmelig for initiativet til denne podcast og jeg håber, at jeg bliver hængende... men der er et par ting der irriterer mig 1: det ville være ønskværdigt hvis der blev lavet lidt research på...Read full review »
Tinesilja via Apple Podcasts · Denmark · 12/23/21
Genialt Påfund!!
Helene og Agnethe er superskønne at lytte til og har hjulpet med at få en gammel serie(som flere nok havde glemt alt om) til at leve igen og til at blive spændende igen - deres snakke frem og tilbage er herlige og når de engang imellem tager en gæst med i podcasten giver det noget ekstra sprødt...Read full review »
Mikbang via Apple Podcasts · Denmark · 05/22/21
Recent Episodes
Find alle sangene til sæson 1 og 2 her: https://soundcloud.com/taxapodcast Helene og Agnethe har igen besøg af en special guest, nemlig best friend of the pod Kalle Perlmutter. Hør med og find ud af, hvad der sker i den vilde taxaverden og hvad Kalle, Helene og Agnethe skal lave i weekenden....
Published 09/20/22
Der er mange ting i gang i dette afsnit af Taxa. Rene får en ny ven, Stine får en ny fjende, Mike forsøger at forføre stewardesser og Finn vil bare gerne tilbage til Birgit. Og så ser det ud til at Andreas og Mettes forhold er forbi med lidt creepy indgriben fra Mogens. Helene og Agnethe er også...
Published 09/06/22
Published 09/06/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »