Reviews
Είναι τόσα πολλά που έχω να πω για εσας και για το υπέροχο δημιούργημα σας και για εσάς όπου ίσως να ξεφύγω. Τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια που σας ακούω έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η ζωή μου. Είμαι φανατικός brain hacker και βοηθάω και στο μάρκετινγκ του podcast καθώς όπου σταθώ και βρεθώ αρπάζω...Read full review »
nickolaos angelou via Apple Podcasts · Greece · 09/07/22
Φύλλις κ Δημήτρη (4 φορές επαναπληκτρολογησα Φύλλις το όνομα σου για να το δεκτεί το άτιμο το Τ9 που μου έβγαζε κάτι για ψύλλους κ φιλάκια LOL ) Ανακάλυψα την εκπομπή σας πριν κανένα τετράμηνο σε μια αρκετά δύσκολη φάση για μένα. Ελαφρώς διστακτική κ συγκρατημένη άρχισα να σας ακούω. Να σας...Read full review »
chrmagou via Apple Podcasts · Greece · 06/23/22
Ότι καλύτερο !
pdndndnd via Apple Podcasts · Greece · 06/03/22
Ωραία επιλογή για να γεμίσεις τον χρόνο σου εποικοδομητικά και παράλληλα δημιουργικά. Μπράβο σας, συνεχίστε να μας προσφέρετε τα tips και τις γνώσεις σας!!
Maria Sfl. via Apple Podcasts · Greece · 04/30/22
… και είμαι μόλις στο episode 5 (I decided to listen from ep.1😄 and on, and I don’t regret it🙏🏼
Giota_Deutsch via Apple Podcasts · Germany · 04/13/22
Μου κάνατε παρέα σε όλη την εγκυμοσύνη μου.. δεν πέρασα ούτε μια μέρα μόνη! Στην κουζίνα, στο μπάνιο, στο κρεβάτι, στον καναπέ, ακόμα και στις διακοπές, σας ακούγαμε παρέα με την μπέμπα μου! Τα άκουγε ήδη μέσα από την κοιλίτσα της μαμάς και τώρα που γεννήθηκε, συνεχίζουμε δυναμικά! Σας...Read full review »
Athinà P. via Apple Podcasts · Greece · 01/30/22
Με αρκετό υλικό να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου και να μάθεις πράγματα
Eseccer via Apple Podcasts · Greece · 01/25/22
Σας παρακολουθώ από τα πρώτα σας βήματα και με έχετε βοηθήσει απίστευτα να εξελίσσομαι καθημερινά! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!❤️ Keep up the great work!
Χριστίνα Μαυροπαίδη via Apple Podcasts · Greece · 12/13/21
Σας ακούμε κ από Λουξεμβούργο! Με συνοδεύουν καθημερινά από και προς το γραφείο! Εποικοδομητικές γνώσεις κ ενδιαφέροντα references!! Μπράβο παιδιά, ευχαριστουμε!
Marina sp🙋🏼‍♀️ via Apple Podcasts · Greece · 11/11/21
Παιδιά συγχαρητήρια! Είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε συνειδητοποιήσει την προσφορά στους ακροατές σας. Πιθανότατα περιμένω σε λίγα χρόνια να δω δική σας σχολή στο Life coaching. Σας παρακαλώ συνέχισε την προσπάθεια σας, Και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας. Yiannis
i28skan via Apple Podcasts · Great Britain · 10/11/21
Ξεκίνησα να σας ακούω σαν παρέα στο τρεξιμο και πλέον σας ακούω και στον ελεύθερο χρόνο μου και κρατάω σημειώσεις. Μου αρέσει παρά πολύ το περιεχόμενο και τα τιπς που προσφέρετε καθώς και ο τρόπος που τα λέτε που με κάνει να σκέφτομαι και παράλληλα να γελάω και να περνάω καλά. Συνεχίστε να μας...Read full review »
Athensgift via Apple Podcasts · Greece · 10/09/21
Φοβερή δουλειά και πολύτιμη η βοήθειά σας σε όλους μας και τι καλύτερο από το να τα ακούς και στη γλώσσα σου. Σας ευχαριστούμε πολύ συνεχίστε την καλή δουλειά.
Panos DRK via Apple Podcasts · Greece · 09/20/21
Είστε μοναδικοί ❤️αγαπω τα podcast με έχετε βοηθήσει αρκετά με αγγίζουν πολύ τα θέματα και οι συζητήσεις σας και θα ήθελα πολύ να το συνεχίσετε το έργο που κάνετε
ανδρανικ via Apple Podcasts · Greece · 07/21/21
Διαβασμένοι άνθρωποι,προσαρμοσμένοι στην υγιεινή ζωή. Ευχαριστούμε πολύ, Συγχαρητήρια!!!
Jagas0 via Apple Podcasts · Greece · 07/15/21
Υπηρετώ την στρατιωτική μου θητεία και σας απολαμβάνω σε όλες μου τις υπηρεσίες, κάνοντας τον χρόνο μου λίγο ποιο δημιουργικό.
nsjddjjf via Apple Podcasts · Greece · 06/15/21
Μόλις παρέλαβα το journal και μετά από μια δύσκολη μέρα στην δουλειά βάζω να ακούσω το Ep με το resilience. Σημείωση: παρέλαβα το journal 17.30 Άκουσα το episode 17.40 Στις 17.45 ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ!!! Συμπέρασμα: Η δουλειά που κάνετε παιδιά είναι κορυφαία. Σας...Read full review »
DimitrisC014 via Apple Podcasts · Greece · 06/10/21
Αν δεν είσαι μυημένος στον κόσμο της αυτό βελτίωσης ξεκινά από εδώ και ετοιμάσου για ενα μοναδικό ταξίδι σε ένα νέο υπέροχο κόσμο! Για τους παλιούς ώρα για επανάληψη υψηλού επιπέδου! Φύλλις και Δημήτρη έχετε βάλει τον πήχυ σε δυσθεώρητα ύψη! Σας ευχαριστώ για όσα μοιράζεστε απλόχερα.
Yiannis Nikopoulos via Apple Podcasts · Greece · 06/02/21
Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μοιράζεστε όλη αυτή την ουσιαστική γνώση μαζι μας ώστε να γινόμαστε καλύτεροι στους τομείς που εμείς επιλέγουμε να εξελιχθούμε. Less is more;) Σας ευχαριστώ που υπάρχετε!!
adachaladadelossueños via Apple Podcasts · Greece · 05/12/21
Η γνώση που παίρνει κανείς είναι αααπειρη!Φαίνεται πόσο καλή δουλειά έχετε κάνει,Δημήτρη κ Φύλλις!Όπου βρεθώ μιλάω για εσάς και προτείνω με κλειστά μάτια το podcast σας (μιας κ πρόσφατα κατάφερα και άκουσα όλα τα επεισόδια!) Συνεχίστε την καλή δουλειά!!! Φιλιά πολλά από Γερμανία!
Vicky-Ch via Apple Podcasts · Germany · 05/05/21
Για χρόνια διάβαζα βιβλία αυτοβελτιωσης και πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας ,κανένα όμως δεν συγκρίνεται με το δικό σας έργο, ωθείτε τους ανθρώπους πράγματι να στοχεύσουν ψηλά!Τώρα αναμένω με ανυπομονησία την παραλαβή του journal! Είστε δυο πολύ σημαντικοί άνθρωποι...Read full review »
Forever thinker via Apple Podcasts · Greece · 05/03/21
Εντυπωσιακό πως μοιράζεστε τόσο χρήσιμη πληροφορία, και πιο συγκεκριμένα στα Ελληνικά. Υπάρχουν διάφορα podcasts στα Αγγλικά, αλλά πραγματικά είναι απόλαυση να τα ακούς στην γλώσσα μας! Συνεχίστε έτσι!
Kostas0123. via Apple Podcasts · Greece · 04/17/21
Εϊμουν fun του School of Greatness ,με ένα σμπάρο δυό τρύγωνια ,άκουγα πολύ ενδιαφέροντα motivational και όχι μόνο topics αλλά ταυτόχρονα εξασκούσα και τα Αγγλικά μου. Έβαζα στοίχημα πως δεν θα έκανα switch σε κανένα άλλο podcast και όμως το καταφέρατε !Χίλια μπράβο guys the job you are doing is...Read full review »
Stelios.Giannakoudis via Apple Podcasts · Greece · 04/10/21
Για χρόνια ακούω podcasts , αλλά αυτό είναι ίσως από τα καλύτερα και χαίρομαι ιδιαίτερα που είναι στα ελληνικά . Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη δουλειά που κάνουν και ακούς το κάθε επεισόδιο με αμείωτο ενδιαφέρον .
George galaxy!! via Apple Podcasts · Greece · 03/24/21
Κάθε επεισόδιο είναι τόσο δυνατό !!! και γυρίζω πίσω ξανά και ξανά και ακούω την κάθε πρότασή σας ❤️🙏🙏 Ευχαριστώ !!!
tinaSecret via Apple Podcasts · Greece · 03/17/21
5 αστέρια! Γενικά δεν κάνω reviews αλλά για εσάς άξιζε! Συγχαρητήρια για την δουλειά σας νιώθω το μυαλό μου να ανοίγει😂❤️
toniafr via Apple Podcasts · Greece · 03/12/21
Απλά θέματα τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην καλυτέρευση της δουλειάς η και της καθημερινότητας , δωσμενα με απλό τρόπο μέσα από μια χαλαρή αλλά σοβαρή προσέγγιση που δεν κουράζει
Sentin3lz via Apple Podcasts · Poland · 03/10/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »