Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Örebro kommun
Tonårstiden
hur svårt kan det va?
Är du förälder till en tonåring? Att ha en tonåring hemma kan vara jättehärlig men också en utmaning. I podden Tonårstiden - hur svårt kan det va? pratar vi om olika ämnen som är aktuella för tonårsföräldrar.
Listen now
Ratings & Reviews
Väldigt många goda råd
Tack för en bra podd om hur det är att vara tonårsförälder och vad jag kan göra för mina barn för att de ska må så bra som möjligt i tonåren!
Jxbdbejd via Apple Podcasts · Sweden · 11/17/18
.
En mycket bra pod! Kursen Connect som tas upp i podden borde alla tonårsföräldrar gå. Inte bara de som har barn som är lite stökiga. Vi har haft mycket nytta av denna kurs o våra barn är fantastiska.
ajeal via Apple Podcasts · Sweden · 11/11/18
Recent Episodes
De senaste åren har psykiska ohälsa ökat bland ungdomar och framförallt hos unga tjejer. Symtom som stress, magont, huvudvärk och sömnbesvär blir allt vanligare bland unga. Bara Dansa är en dansintervention som bygger på en beforskad metod som kallas Dans för Hälsa och riktar sig till tjejer...
Published 02/13/20
Hur är man en bra förälder? Många föräldrar har säkert ställt sig den frågan. I det här avsnittet pratar vi med Amin och Matilda som försöker ge oss några svar. De är två unga vuxna som berättar om sina egna erfarenheter av att vara tonåring och vilken betydelse deras föräldrar har haft under...
Published 12/24/19
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »