Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Helsingin Sanomat
Uutisraportti podcast
Uutisraportti podcastissa ajankohtaisista aiheista puhutaan niin kuin toimittajat puhuvat niistä töiden jälkeen drinksuilla: mielenkiintoisesti ja turhia jännittämättä. Julkaisijana Helsingin Sanomat.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 578 ratings
Tuomas… chill!
Tuo Sanna fanitus alkaa olla niin ärsyttävää, että Uutispodcast menee pian tauolle. Voisitko olla journalisti etkä instafani…?? Sulla on ollut usein niin hyviä keskustelunavauksiakin, että harmittaa kun olet menettänyt arvostelukyvyn ja objektiivisuuden.
TuomasChill via Apple Podcasts · Finland · 03/30/23
Ainoa podcast, jota seuraan
Missähän viipyy tämän viikon jakso Applen Podcastiin? Harmi, että Alma Onali lopetti. Marko Junkkari on kova asiantuntija, mutta hänen puheensa alenee usein jupinaksi, josta ei saa selvää. Aivan sama, millä laitteella kuuntelee. Kaikkien muiden puhe kuuluu selkeästi. Tuomas voisi kääntää...Read full review »
Kari5565667 via Apple Podcasts · Finland · 09/10/22
Ihan paras
Alma Onali on ihana! ja sopii tähän hauskaan podcastiin kuin nenä päähän
takatöölöläinen via Apple Podcasts · Finland · 05/19/22
Recent Episodes
Tämän viikon jaksossa keskustellaan hallitusneuvotteluiden ajautumisesta tilanteeseen, jossa perussuomalaisten ulosmarssi vaikutaa mahdolliselta. Se puolestaan voi johtaa paradoksaalisesti perussuomalaishallitukseen. Lisäksi aiheina kokoomuksen ja Helsinki Pride -yhteisön ajautuminen viikon...
Published 05/25/23
Tämän viikon podcastissa aiheina New Yorkin metrossa tapahtuneesta surmasta seurannut yhteiskunnalinen keskustelu ja fentanyyli- ja opiaattikriisien vaikutus ihmisiin Yhdysvalloissa, Markon juttu perussuomalaisista: sen somereaktio ja sisältö, David Nasaw'n artikkeli jonka mukaan Elon Musk ei...
Published 05/18/23
Published 05/18/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »