Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
NRC
NRC Vandaag
Vandaag is de dagelijkse podcast van NRC. Elke werkdag hoor je hét verhaal van de dag, verteld door onze beste journalisten. De presentatie is in handen van Thomas Rueb.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 938 ratings
Opstarten van de mijn dag
Mijn dag start iedere ochtend met deze podcast. De onderwerpen, integere manier van interviewen, en de prettige stem van Thomas Rueb maken dat ik elke dag weer uitkijk naar een nieuwe aflevering.
Sheepy74 via Apple Podcasts · Netherlands · 09/23/20
Kwalitatief goede podcast.
Een erg fijne podcast. Je kan merken dat er goed journalistiek werk is geleverd. Wel jammer dat de Stilte soms wel lang duren, hierdoor heb je het gevoel dat de app misschien vastgelopen is.
Moesmann via Apple Podcasts · Netherlands · 09/15/20
Elke dag luisteren
Ik luister deze podcast elke dag; echt amazing. Houdt me up to date over verschillende onderwerpen en geeft goede diepgang. Niet te lang en niet te kort. Elke dag een ander onderwerp is ook top, zo kan ik me gemakkelijk breed oriënteren.
Guhfhj via Apple Podcasts · Netherlands · 09/11/20
Recent Episodes
De besluitvorming over windmolens is een bijna onontwarbaar kluwen van instanties, bedrijven, landkaarten en overheid, ziet onderzoeksjournalist Carola Houtekamer.
Published 09/25/20
De Engelstalige minderheid in Kameroen eist een eigen staat, maar de Franstalige regering slaat hard terug. De burgers leven nu in een wirwar van geweld.
Published 09/24/20
Zeven jaar geleden schonk de Amsterdamse Oosje een kostbaar schilderij aan het Rijksmuseum. Maar nu willen zij en haar familie het werk terug.
Published 09/23/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »