Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Verbouwkosten
Verbouwen
Verbouwen kan sneller en goedkoper met deze simpele tips en planning. Ontdek hier dé trucs en adviezen om te besparen op de kosten verbouwing!
Listen now
Ratings & Reviews
3.7 stars from 12 ratings
Veel goede tips
Fijne podcast over verbouwen. Als leek al veel tips ter harte genomen. Een goede planning gemaakt in excel voor onze verbouwing, duidelijke afspraken met de bouwvakkers en gaan starten bij de basis van het huis. We hopen nog veel tips te krijgen waarvan we weten dat we erop kunnen vertrouwen....Read full review »
Marlou van de Ven via Apple Podcasts · Netherlands · 08/25/21
Prima podcast
Prima podcast die mij al veel heeft gebracht. Enige minpunt is soms de geluidskwaliteit. Soms helemaal prima, maar soms lijkt het ook alsof hij met windkracht 12 een podcast staat op te nemen. Mijn advies, geef dezelfde info op een beter verstaanbare locatie, want de info die je geeft is het...Read full review »
Jeroen26 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/09/21
Transparant over verbouwen
De bouwwereld is niet zo toegankelijk voor leken. In deze podcast wordt heel veel uitgelegd en krijg je eerlijke tips en antwoorden op heel veel vragen. De patstelling tussen klant en aannemer ( klant: wat kost dat? aannemer: dat hangt ervan af wat u wil) wordt doorbroken, waardoor je het gevoel...Read full review »
Mike0866 via Apple Podcasts · Netherlands · 06/17/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »