Episodes
Hallur Hansson er ny mand i VB, og han ligner allerede en, som er klar til at spille i søndagens kamp mod Brøndby. Desuden taler vi om VB's marked igen. De nye spillere sammenlignes med deres forgængere, og det ser ikke specielt godt ud.
Published 10/14/21
Published 10/01/21
I denne uges episode af Vi taler om VB handler det mestendels om banen, som ser mere og mere horribel ud. I kampen mod AaB så den ud til at være ringere end nogensinde - og det siger ikke så lidt. Vi vender også nederlaget til AaB, status i tabellen og kigger frem mod FC Midtjylland-kampen, som rent faktisk spilles på græs.
Published 03/17/21
* I denne uges episode af Vi taler om VB har vi vanskeligt ved at holde os vågen, når snakken falder på kampen mod AC Horsens. Den endte 0-0 og var ikke nogen opløftende affære. * Vi taler om skiftet i VB's trænerteam, hvor målmandstræneren pludselig er blevet skiftet ud med en kending. * Desuden kigger vi frem mod kampen i Parken mod FCK.
Published 03/02/21
I denne uges episode af "Vi taler om VB" drøfter vi kampen mod Brøndby, angriberen German Onugkha, Wahid Faghir og det forestående opgør mod AC Horsens.
Published 02/23/21
I denne uges episode af Vi taler om VB drøfter vi banen på Vejle Stadion efter pokalkampen mod Randers. Den er frossen, og måske er FCN-kampen i fare. Vi vender opgøret mod Sønderjyske og glæder os over VB's nye spillere.
Published 02/12/21
Vejle Boldklub accelererede i slutningen af transfervinduet og handlede dygtige spillere ind. Og så fik klubben en fin begyndelse på foråret med et point mod topholdet AGF. Søndag venter Sønderjyske i en kamp, der kan bringe VB 12 point fri af bunden. Alle emnerne taler vi om i denne uges episode af Vi taler om VB.
Published 02/05/21
Endelig skal VB spille Superliga igen, og i den første kamp venter overmagten i skikkelse af AGF. VB skal gerne levere en god præstation. Vi taler desuden om de nye spillere i VB-trøjen og så vender vi forventningerne til foråret. Skal VB gå efter top-6 eller handler det kun om at holde bunden ud i strakt arm?
Published 02/01/21
Vejle Boldklub har hentet en ny spiller, og han er en hård banan. Der er spillet træningskamp mod Århus Fremad, og så kigger vi på, hvem der kan tænkes at starte ind i kampen mod AGF den 2. februar.
Published 01/22/21
I denne uges episode af Vi taler om VB er Anders Møllenberg og Jesper Banke tilbage efter en længere pause. De taler om transfervinduet. Hvad skal ind, hvad skal ud? Og så kigger vi mod Vildbjerg, hvor VB tager på træningslejr i år.
Published 01/12/21
I denne uges episode af VI taler om VB drøfter vi nederlaget til Brøndby i seneste kampe. Vi kigger på ændringerne i Galcas startformation og lurer frem mod den næste kamp, som er et opgør mod bundhol...
Published 11/26/20
Episode 74: Det ser rigtig godt ud i tabellen, og guldfuglen flyver . I denne uges episode af Vi taler om VB vender vi hele tre kampe: Randers, FCN og Brabrand. Vi taler om spillere, der gør det godt, blandt andre Wahid Faghir, og lurer på tabellen. ...
Published 11/13/20
Episode 73 - VB er nummer 1! Men var det dumt at sige farvel til Kjartan? . I denne uges episode vender Anders Møllenberg og Jesper Banke VB's status som tophold. Hvad var godt mod AaB, og hvad er godt i det hele taget i VB? Vi kigger på situationen i angrebet og ser frem mod...
Published 10/29/20
Episode 72: Farvel Kjartan . Transfervinduet er lukket, og VB har fået masser af spillere ind og sagt farvel til endnu flere. Blandt andre Kjartan Finnbogason, som skal spille for Horsens. Vi taler om vinduet, giver det en karakte...
Published 10/07/20
Episode 71: Tristesse i Århus blev afløst af glæde i Vejle . Denne uges Vi taler om VB handler om kampene mod AGF og Sønderjyske. To vidt forskellige oplevelser. Vi taler om spillerne og præstationerne. Desuden kigger vi frem mod opgøret mod mægtige FCK, der tr...
Published 09/25/20