Episodes
I denne uges episode af Vi taler om VB handler det mestendels om banen, som ser mere og mere horribel ud. I kampen mod AaB så den ud til at være ringere end nogensinde - og det siger ikke så lidt. Vi vender også nederlaget til AaB, status i tabellen og kigger frem mod FC Midtjylland-kampen, som rent faktisk spilles på græs.
Published 03/17/21
* I denne uges episode af Vi taler om VB har vi vanskeligt ved at holde os vågen, når snakken falder på kampen mod AC Horsens. Den endte 0-0 og var ikke nogen opløftende affære. * Vi taler om skiftet i VB's trænerteam, hvor målmandstræneren pludselig er blevet skiftet ud med en kending. * Desuden kigger vi frem mod kampen i Parken mod FCK.
Published 03/02/21
I denne uges episode af "Vi taler om VB" drøfter vi kampen mod Brøndby, angriberen German Onugkha, Wahid Faghir og det forestående opgør mod AC Horsens.
Published 02/23/21
I denne uges episode af Vi taler om VB drøfter vi banen på Vejle Stadion efter pokalkampen mod Randers. Den er frossen, og måske er FCN-kampen i fare. Vi vender opgøret mod Sønderjyske og glæder os over VB's nye spillere.
Published 02/12/21
Vejle Boldklub accelererede i slutningen af transfervinduet og handlede dygtige spillere ind. Og så fik klubben en fin begyndelse på foråret med et point mod topholdet AGF. Søndag venter Sønderjyske i en kamp, der kan bringe VB 12 point fri af bunden. Alle emnerne taler vi om i denne uges episode af Vi taler om VB.
Published 02/05/21
Endelig skal VB spille Superliga igen, og i den første kamp venter overmagten i skikkelse af AGF. VB skal gerne levere en god præstation. Vi taler desuden om de nye spillere i VB-trøjen og så vender vi forventningerne til foråret. Skal VB gå efter top-6 eller handler det kun om at holde bunden ud i strakt arm?
Published 02/01/21
Vejle Boldklub har hentet en ny spiller, og han er en hård banan. Der er spillet træningskamp mod Århus Fremad, og så kigger vi på, hvem der kan tænkes at starte ind i kampen mod AGF den 2. februar.
Published 01/22/21
I denne uges episode af Vi taler om VB er Anders Møllenberg og Jesper Banke tilbage efter en længere pause. De taler om transfervinduet. Hvad skal ind, hvad skal ud? Og så kigger vi mod Vildbjerg, hvor VB tager på træningslejr i år.
Published 01/12/21
I denne uges episode af VI taler om VB drøfter vi nederlaget til Brøndby i seneste kampe. Vi kigger på ændringerne i Galcas startformation og lurer frem mod den næste kamp, som er et opgør mod bundhol...
Published 11/26/20
Episode 74: Det ser rigtig godt ud i tabellen, og guldfuglen flyver . I denne uges episode af Vi taler om VB vender vi hele tre kampe: Randers, FCN og Brabrand. Vi taler om spillere, der gør det godt, blandt andre Wahid Faghir, og lurer på tabellen. ...
Published 11/13/20
Episode 73 - VB er nummer 1! Men var det dumt at sige farvel til Kjartan? . I denne uges episode vender Anders Møllenberg og Jesper Banke VB's status som tophold. Hvad var godt mod AaB, og hvad er godt i det hele taget i VB? Vi kigger på situationen i angrebet og ser frem mod...
Published 10/29/20
Episode 72: Farvel Kjartan . Transfervinduet er lukket, og VB har fået masser af spillere ind og sagt farvel til endnu flere. Blandt andre Kjartan Finnbogason, som skal spille for Horsens. Vi taler om vinduet, giver det en karakte...
Published 10/07/20
Episode 71: Tristesse i Århus blev afløst af glæde i Vejle . Denne uges Vi taler om VB handler om kampene mod AGF og Sønderjyske. To vidt forskellige oplevelser. Vi taler om spillerne og præstationerne. Desuden kigger vi frem mod opgøret mod mægtige FCK, der tr...
Published 09/25/20
I denne uges episode af "vi taler om VB" handler det om AGF. Hvor står VB, hvor forventer vi at klubben ender i tabellen, og hvad med AGF. Vores kollega Dennis Bjerre fra Stiften er med, og han ved alt om AGF.
Published 09/12/20
Podcast: Vi taler om VB episode 70 - Endelig gælder det! Hvor ender VB i... . Denne uges episode af "Vi taler om VB" har superliga-premieren som absolut centrum. Hvor ender VB i Superligaen? Hvem bliver profilen for sæsonen? Hvad med AGF? Alt det finder du svaret på i denne episode, hvor vi har Dennis Bjerre fra Århus Stiftstidende med som ekspert på AGF.
Published 09/11/20
I denne uges episode taler vi om 3-1 sejren over FCN, transfervinduet og corona-situationen.
Published 09/04/20
Podcast: Vi taler om VB episode 69 - Endelig ligner VB et superliga-hold . I denne uges episode af Vi taler om VB handler det om træningskampen mod FCN, transfervinduet og coronasituationen.
Published 09/03/20
I denne uges episode af Vi taler om VB, drøftes de nye spillere efter testkampene mod Viborg og FC Sydvest. Og hvad med Dwamenas hjerteoperation? Skal vi bekymre os om den, nu hvor hans lidelsesfælle Daley Blind har fået et tilbageslag. Det og meget mere taler vi om her
Published 08/28/20
Vi taler om VB episode 68 - Jesper er born again, Anders er mere lunken . I denne uges episode af Vi taler om VB drøftes de nye spillere efter testkampene mod Viborg og FC Sydvest. Jesper er begejstret, Anders er mere lunken. Vi taler om Dwamenas hjertefejl, Jonas Dal i AC Horsens og meget mere.
Published 08/27/20
I denne uges episode taler vi om de nye spillere i VB og den store risiko der er for, at de ikke slår til. De har jo ikke spillet i lang tid. Desuden vender vi de to træningskampe, som VB har spillet.
Published 08/21/20
I denne uges episode af Vi taler om VB, er vi tilbage efter sommerferien. VI vender stort og småt. Ny(e) spillere, rygtebørsen og sæsonen, der venter.
Published 08/12/20
I denne uges episode af "Vi taler om VB" handler det om nederlaget i Køge og den forestående kamp mod FC Roskilde. Lucas Jensen er med til et længere interview efter sin skadespause.
Published 07/03/20
Vi taler om VB episode 64 - Guldfuglen flyver, og FC Fredericia venter . I denne uges episode af "Vi taler om VB", drøfter vi den skuffende kamp i Næstved. Opgøret mod Hvidovre vendes også, mens guldfuglen Wahid Faghir bare synes at blive bedre og bedre. Desuden kigger vi frem mod lokalopgøret lørdag, hvor FC Fredericia gæster Vejle Stadion.
Published 06/25/20
I denne uges episode af "Vi taler om VB", drøfter vi den skuffende kamp i Næstved. Opgøret mod Hvidovre vendes også, mens guldfuglen Wahid Faghir bare synes at blive bedre og bedre. Desuden kigger vi frem mod lokalopgøret lørdag, hvor FC Fredericia gæster Vejle Stadion.
Published 06/25/20
Vi taler om VB episode 63 - Tre livsvigtige point i Kolding . I denne uges episode af "Vi taler om VB" handler det om de tre væsentlige point i Kolding. Dem kan VB bruge til alverden. Vi har Tobias Mølgaard med, som scorede sejrsmålet og dermed satte sin første træffer i VB-trøjen. Vi kigger frem mod Hvidovre og drøfter en stagneret Kjartan Finnbogason.
Published 06/17/20