Episodes
Der er sket det fantastiske at Uffes kone i forbindelse med spay smør, har indrømmet en fejl😳 Torben har været i en for ham sær diskussion med sine kone om hvorvidt spyt skal skylles ud i wc’et. 🤷‍♂️  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 12/05/22
I dag et bagstiv afsnit optaget dagen efter Uffe og Torben har fået en fælles bytur. Ja det vil sige, at så fælles blev den ikke, da Uffe følte sig tilsidesat af en hjemløs😂🤷‍♂️ derudover er der almindelig brok over tingenes tilstand og en skamfuld god anekdote, fra den gang Torben var vidne til et slow clap💪 See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 11/28/22
Published 11/28/22
Torben raser lidt ud over begrebet “kulturelt misbrug”, og så har han haft endnu en ligegyldig diskussion med konen, om hvorvidt en varmepude tåler et lille kast. Uffe har været på en gigantisk vandretur efter problemer med cyklen.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 11/21/22
Uffe Holm praler i dagens afsnit af Bagstiv med, at han tog det pænt, da konen glemte Halloween for datteren. Torben har haft sig en tåbelig diskussion med konen omkring placering af Halloween slik🤷‍♂️ Og så snakkes der en smule om valget.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 11/14/22
De to imponerende bagstive komikere Uffe Holm og Torben Chris snakker i dag om Uffes uheldige oplevelse med at få fjernet hår på ryggen😱 Torben har været i et spøgelseshus, der bestemt ikke var for børn, samt set på en lokal kunstners kiste til begravelse. Og så tyder noget på at mindst 1/3 Linje 3 er bagstiv fans🤯😂 See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 11/07/22
Dagens afsnit af bagstiv er Torben rasende pga. en politiker er beskyldt for sexisme uden grund, og så afslører han, at han har sendt 44 dick pics. Uffe har problemer med at holde sig.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 10/31/22
Endnu en klassisk omgang idioti er klar🤗 Torben Chris er mega glad for at være blevet moonet på Motorvejen, mens Uffe er rasende over, at børneklip er billigere end voksenklip.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 10/24/22
I dagens afsnit går både bøger og latterbølgerne højt, mens de to komikere Uffe og Torben diskuterer alt fra titler i kongehuset til konens manglende evne til at blande sodavand.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 10/17/22
Et par “falske” Royal Copenhagen kopper har fået Torben ud i en ligegyldig diskussion, og så har han haft en bizar drøm om swinger club og partner byt. Uffe forsvarer Brian Laudrup, og så er han blevet inviteret med i løvernes hule.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 10/10/22
I dagens afsnit snakkes der meget om Disney film, da Torben er havnet i familie drama vedrørende film valg, og så fatter han ikke, at den lille havfrue nu skal være sort. Uffe har set sig nødsaget til at sparre på strømmen, og så har han været en uprofessionel idiot på Comedy Zoo😂  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 10/03/22
Uffe stiller kraftigt spørgsmål ved rygning i kø og vintertid. Torben har haft sig endnu en dum diskussion med konen om regntøj, og så konkluderer Uffe i øvrigt at noget støj i baggrunden må være Torbens kone, der roder med en dildo - et skønt bagstivt afsnit 🍺 See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 09/26/22
Torben er gået amok i skattejagt til datterens fødselsdag, og så er han rasende over, at hans ven blev hånet for at forsøge at få job på et jobcenter🤷‍♂️ Uffe underholder med anekdote om engang, han stjal en mikrofon fra et band i Norge for at sætte gang i festen - han var mere stiv end bagstiv 😬  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 09/19/22
I dagens afsnit giver Uffe modetips. Altså tips til hvordan man får konen til at holde kæft om moderelaterede spørgsmål. Torben læser op fra en 25 år gammel f****d op indbydelse han har skrevet, og så formår de to komikere at være umådeligt løsningsorienteret i forhold til en dårlig anmeldelse fra politiken.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 09/12/22
I dagens afsnit vender de to komikere Spies situationen og raser ud over den dårlige fordeling af varmechecks. Uffe Holm har være upassende overfor en 6 årig pige, og Torben har fået set en voldsomt dårlig serie.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 09/05/22
Torben fatter ikke, at man fatshaming panikken nu gør, at man ikke en gang må gøre grin med en fiktiv tyk pige 🙄 Uffe har problemer med opdragelse af sønnen og foreslår mødre/fædre gruppe for teenagere. Derudover stilles der spørgsmål med behovet for Se og Hør pige/mand.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 08/29/22
Uffe føler Burger King vil fede ham op, og så har han vilde diskussioner med konen om, hvordan Texas skal straffes ved upassende opførsel. Torben Chris er en lang anekdote maskine fra en Smukfest med masser af tis og nøgenhed.  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 08/22/22
Uffe har været til over-VIP Coldplay koncert. Torben har haft endnu en ligegyldig diskussion med konen om, at han altid vil have ret. Og så er Torbens knægt Charlie helt uforstående overfor skarnbassens madvaner See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 08/15/22
I dagens afsnit hører vi om Uffes ferie, hvor familiens damer har været dårlige til at holde styr på mobilen, og Uffe har savnet knaldemuligheder i Disneyland. Torben har været på festival og mødt en mand iført burgerhat, der havde grimmer billeder af Torben fra sidste Samsø festival. See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 08/08/22
Torbens dreng har lært at tisse på en Ninja, mens Uffe har fået Holly til at græde af glæde. Og så er begge komikere iøvrigt uimponeret over konceptet gavekort...  See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 08/01/22
Torben er havnet i en tåbelig diskussion om seler med konen. Uffe har været i strøm panik med Tesla. Torben får der udover et godt grin vedrørende et politiskukorrekt tandsmørs tip fra Uffe🤗 See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 07/25/22
I dagens afsnit diskuterer de to komikere corona efterspillet i et mildest talt bittert toneleje🤗 Torben fatter ikke piger øjnbrynmode, og Uffe er kommet i problemer hos konen med et lidt for vittigt gensvar. See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 07/18/22
Torbens datter Minna har fået en ny ven fra Island, imens Uffes datter giver den gas på danseskole hos Uffes gamle dansepartner fra “Vild Med Dans”. Derudover er Torben lidt i problemer, da han er kommet til at tage datterens parti frem for konens i en diskussion om bamser. See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 07/11/22
De to komikere er blæst væk over, at Torbens kone mener, at sidste skoledag er et passende tidspunkt at gøre klar til næste års skolestart. Torben mener selv, han er en meget snedig lystfisker, mens Uffe nu kan få tæsk af sin søn Texas. Godt han har en GOD anmeldelse fra Thomas Treo og trøste sig med.   See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 07/04/22
Torbens manglende forståelse for unge menneskers behov for at smadre ansigtet med kosmetiske indgreb føre til at dum anekdoterække om Brian Nielsen. Der er klager fra skolen i Uffes hjem, og Torbens kone opdager noget vildt vedrørende kaffebrygning See omnystudio.com/listener for privacy information.
Published 06/27/22