Reviews
I de her tider hvor mange har ondt i røven over et eller andet, krig, inflation, o.s.v, er det vidunderligt hver Mandag at høre et nyt afsnit med de herre, som tager løst og fast oppefra og ned, med fed ironi og uden filter. Håber i fortsætter mange år endnu😉👍🇩🇰 Tak Torben og Uffe….(“hvis du...Read full review »
Marlys far via Apple Podcasts · Denmark · 10/18/22
Tusind tak for en fed podcast! Super fede historier! - Især fra Torbens krøllede hjerne 😂 Virkelig super til min aftengåtur - folk må tro, jeg er en galning, når jeg går og griner højlydt i tusmørket 😆 Bliv ved med jeres genialiteter drenge!
frede0210 via Apple Podcasts · Denmark · 10/15/22
For en gammel mand som til tider trænger til luft. Tak drenge.
MulleTheDane via Apple Podcasts · Denmark · 10/15/22
Fik den anbefalet at min bror fra Denmark. En ægte vestjyde/nordjyde som jeg selv, selvom jeg blev transplanteret til USA for 20 år siden hvor jeg har boet siden. Jeg er godt og vel midt i 40’erne (så blev man gammel!) så disse to herrers jokes og mandehørm sidder lige i skabet. Hold kæft det er...Read full review »
Tuition 76 via Apple Podcasts · United States of America · 10/13/22
I har virkelig reddet mit depri humør, jeg hørte 5-6 afsnit om dagen indtil jeg kom igennem alle afsnit. I har virkelig gjort mit liv til et bedre sted med en masse grin og højt humør med alt jeres forskellig indhold. Tusind tak 🤗
Tjsonderjylland via Apple Podcasts · Denmark · 10/12/22
Elsker den her podcast. Det er virkelig som de skriver “censurfrit”! Er vild med det 🏆
mr vraa via Apple Podcasts · Denmark · 10/12/22
👍🏽🤘🏽👍🏽
Seat Ibiza 2014 via Apple Podcasts · Denmark · 10/08/22
Glæder mig til hver mandag.. fantastisk podcast, dejligt der ikke er så meget pis☺️
vasa81 via Apple Podcasts · Denmark · 10/06/22
De daglige gøremål i hjemmet er markant sjovere med jer i min øresnegl. Det er tæt på at jeg glæder mig til at svinge støvsugeren bare så jeg har en undskyldning for at lytte til jer.
Martin Kargo via Apple Podcasts · Denmark · 10/06/22
Genialt med et fristed, der indeholder de emner som vi andre er ved at eksplodere over når andre danser rundt om grøden.
Ice2001 via Apple Podcasts · Denmark · 10/05/22
💪🏼💪🏼 bliv ved
janus paulsen via Apple Podcasts · Denmark · 10/05/22
Glæder mig normalt ikke til mandag morgen men efter jeg er begyndt at høre bagstiv er det den bedste dag på uge ! Fordi det betyder nyt afsnit af BAGSTIV!!! Helt vildt gennemført god podcast! Er flad af grin hver gang og mega underholdt! Et afsnit om ugen er slet ikke nok!!!
Marc Bagstiv via Apple Podcasts · Denmark · 10/04/22
Det er en fornøjelse at høre jeres podcast, det er verdensklasse, jeg glæder mig allerede til ugen efter når podcasten slutter, for at høre hvad I så har oplevet🧡 Det er fantastisk at I ikke redigerer og man får lige hvad I tænker 😩😂😂 Fedt fedt stop aldrig med at lave bagstiv💙
JetteGJ via Apple Podcasts · Denmark · 10/01/22
Mandag er min nye ynglingskande😀for der kommer der et nyt afsnit. Uffe og Torben er geniale med deres sjove indslag om deres dagligdag og hvad der lige rør sig i samfundet. Kæmpe anbefaling herfra.
anjaqwert via Apple Podcasts · Denmark · 09/30/22
Det er verdens klasse, at høre Torben og Uffe vende stort og småt. Mange hverdags ting som man selv kan kendende. Tak for et fedt program/podcast.
Genialt arbejds podcast via Apple Podcasts · Denmark · 09/28/22
Begge med morsomme og aktuelle input! Top underholdning
Nicolai Holmen via Apple Podcasts · Denmark · 09/26/22
Fast mandagstradition
Marrtinnn via Apple Podcasts · Denmark · 09/26/22
Ugens optur er et nyt afsnit bagstiv 🤙
Mark3300 via Apple Podcasts · Denmark · 09/26/22
Det RENE OPTUR, TOTAL GRINER og TOTAL SMIL PÅ, at lytte til, i en hverdag & verden med ellers overvældende negativt indhold. Holm & Chris har så meget positivt overskud de glædeligt deler ud af, krydret med festlige faste indslag, som bringer og gir en masse energi og godt humør. Mange...Read full review »
Bagstiv Fan via Apple Podcasts · Denmark · 09/26/22
Top
Jeg vil hellere lytte til Bagstiv end min emhætte 😉
Muller638 via Apple Podcasts · Denmark · 09/24/22
.. der får en til at ønske at hver dag er mandag, fordi det er dagen hvor et nyt afsnit af Bagstiv kommer ud 😍
Lindajvg via Apple Podcasts · Denmark · 09/22/22
Det er fandeme bagstiv magi… Elsker jer og jeres krøllede hjerner… Tusinde tak fordi i deler ud - det kan lette enhver stemning. Tak for jer og tak til jeres familier for at være max large og gi tid og indhold til min og manges underholdning. Ren kærlighed
Fru_Mia_8 via Apple Podcasts · Denmark · 09/22/22
Trolig lytter til jeres Podcast, ELSKER den🤩Er fra “før-krænkelses-samfundet” (på alder med jer), så det er FEDT, tingene bliver sagt! (Som vi siger, - os fra Jylland - i omegnen af Give)😆 Iøvrigt - Torben har ret: The Sandman er VILDT fed👍👍
Lenette Vad via Apple Podcasts · Denmark · 09/21/22
De to tosser er bare fantaaastiske, tak for en god time👍🤣
Kennethhorn via Apple Podcasts · Denmark · 09/20/22
Den sjoveste og ærligste podcast! Dejligt at i tør sige tingene, som de er 🙏🏻fortsæt endelig det kanongode arbejde 👏🏻😎
Louisehoj via Apple Podcasts · Denmark · 09/20/22
En podcast, der får mig ned på jorden. Fordi det bare er to ciskønnede, priviligerede, hvide, midaldrende mænd, der ikke holder sig tilbage. Men først og fremmest hører jeg podcasten på grund af Danmarks bedste podcastintro. Chapeau, Torben Chris 😎
Jok-dog via Apple Podcasts · Denmark · 09/19/22
Shababs, I rammer rigtig mange gode og kritiske pointer 👍🏻💪🏻
Raoud 1234 via Apple Podcasts · Denmark · 09/19/22
Hold da kæft det er sjovt! Har lige brugt tricket med at virker dybt interesseret og spørgende da mine kone fik pose tøj ind ad døren hun havde bestilt. Nå men syntes du om den her og den her og sidder dem godt osv osv “jooo den sidder flot på dig også til den kjole og bla bla bla…..😁MEN det...Read full review »
Kent Tornøe via Apple Podcasts · Denmark · 09/18/22
Elsker at der 2 ellers glade mennesker kan sætte sig ind, og snakke sammen, og alt efter om de vælger kigge den sure vej, så bliver de begge sure, eller de begge kigger den glade vej, så bliver stemning bare lidt gladere. Virker godt nok, det de går og bokser med, og virker til noget vi fleste...Read full review »
o0NanaB0o via Apple Podcasts · Denmark · 09/18/22
Et vidunder af en podcast vil anbefale til alle med den mindste for for humor
podcast anmelding via Apple Podcasts · Denmark · 09/17/22
Dejligt med voksne, der har holdninger og ikke holdes i snor
LarsAC81 via Apple Podcasts · Denmark · 09/16/22
Hold kæft hvor er I sjove!
Elbilibiffen via Apple Podcasts · Denmark · 09/15/22
Super hyggelig samtaler lige ind i øret
Jazzkalle77 via Apple Podcasts · Denmark · 09/15/22
De to gutter er for vilde, giver en super start på ugen med masser af humor😀 Bliv endelig ved med dette, det er for fedt👏
jnghr via Apple Podcasts · Denmark · 09/15/22
ikke er obligatorisk for alle med humor! 😍 Hvis familielivet sucks, så har Torben og Uffe helt sikkert oplevet det som var værre og leverer historierne så levende, at det er som at være der selv. Har mega optur over, at jeg gik i gang med at lytte, fordi jeg følger Torben på facebook og tænkte,...Read full review »
MissAwir via Apple Podcasts · Denmark · 09/15/22
Jeg er sku tosset med jeres podcast👍
LineOHenriksen via Apple Podcasts · Denmark · 09/15/22
Fantastisk god podcast som tager fat i ting som dårlig service. I Drenge forstår at få folk til at tænke sig om. Kom gerne med flere podcast👍🏻🍻🍺🍺
TDC bruger via Apple Podcasts · Denmark · 09/15/22
Humør på højt plan, og alligevel en smule seriøs på den fede måde. Starter du først på den, får du muligvis flere smilerynker💯
Mor med stort F via Apple Podcasts · Denmark · 09/14/22
Der er egentlig ikke så meget at sige end sindssyg fed podcast👍
10 årig pige hp fan via Apple Podcasts · Denmark · 09/14/22
Jeg glæder mig hver evig eneste uge til der kommer et nyt afsnit. Jeg elsker at de bare snakker frit fra leveren, ikke har lavet research og snakker om, hvad der er aktuelt lige nu. Set er p…. sjovt og ærligt. Alle jeg kender bliver lige spurgt om de har stiftet bekendtskab med Bagstiv -...Read full review »
Janne C85 via Apple Podcasts · Denmark · 09/14/22
Når hverdagen hænger dig langt ud af halsen fordi alt skal være så F****** politisk korrekt, så er det bare så dejligt befriende, at høre Uffe og Torben, bare snakke ligeud af posen og så gør det bestemt heller ikke noget, at man samtidig kan sidde og grine. Jeg har siddet mange gange og tørret...Read full review »
christiaaans via Apple Podcasts · Denmark · 09/14/22
Sender min emhættelyd direkte til Politiken anmelderen 🫶🏼 Tak for en god podcast!
Lise_J via Apple Podcasts · Denmark · 09/14/22
Uden tvivl den bedste podcast jeg har hørt længe. Mandag er ny favorit dag.
jacobmadsen via Apple Podcasts · Denmark · 09/13/22
Torben og Uffe er bare super fede sammen (selvom Champen siger at han skrumper)! Tak for god (gratis) underholdning. 😂
Polarrote via Apple Podcasts · Denmark · 09/13/22
Der var engang en kvinde. Hun var ved at være godt og grundigt træt af, at krænkelsesparate mennesker styrede debatterne og rammesatte, hvad der måtte siges i det offentlige rum. Pludselig faldt hun dog over en podcast med 2 midaldrende (og sikkert tyndhårede mænd), som gav hende et frirum fra...Read full review »
Heidi Veje via Apple Podcasts · Denmark · 09/13/22
Det kan varmt anbefales 👌
mrgreenlander via Apple Podcasts · Denmark · 09/13/22
Tak for en hyggelig og uformel podcast. Jeg er med hele vejen fra sidelinjen, når I sludrer om stort og småt - vigtigt og uvigtigt - nyt og gammelt. Hvis du ind i mellem får en nedtur over familielivet, indser, at du har kvajet dig, mangler noget at glo på og i øvrigt også kan få øje på de små...Read full review »
Askov3060 via Apple Podcasts · Denmark · 09/13/22
Simpelthen bare den bedste! Hvor er det en fornøjelse og et friskt pust i denne woke tid, hvor ingen må sige og gøre noget som helst.
Oraclejmt044 via Apple Podcasts · Denmark · 09/13/22
Ikke så få gange jeg i metroen, ude og løbe, handle osv, at jeg pludseligt griner højt med ørebøfferne på max med alt fra at fiske til hyggefinger og nu emhætte! Keep it up!! 👍🏻👍🏻
Khelben7 via Apple Podcasts · Denmark · 09/13/22
Mandag bliver bare nemmere med “bagstiv” i ørene, tak, stor tak…
Tangmanden via Apple Podcasts · Denmark · 09/13/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »