Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Beurs | BNR
Elke werkdag hoor je het belangrijkste en opvallendste beursnieuws. Van Tesla tot TomTom en van recessie tot reorganisatie. Het nieuws van vandaag, dat jou morgen verder brengt. BNR Beurs: voor de slimme belegger.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 101 ratings
Dagelijks genieten van de terugblik en de vooruitblik van de beurs. Ook prettig om verder te kijken dan ons kikkerlandje, denk nu aan mogelijk vertrek van ASML. Leuke vorm 😂van presentatie prettig om een beursanalist erbij te hebben.💪🏻 Ga door en vanuit beurs zijn nu twee spin-offs ontstaan....Read full review »
Windows+2018 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/07/24
dus
qua onderwerpen best ok podcast, maar de gejaagde, hakkelende en slordig formulerende presentator vind ik een opgave om naar te luisteren. de gasten zijn in vergelijking daarmee een verademing. de vorige presentator trouwens ook.
zowdus via Apple Podcasts · Netherlands · 03/17/21
Wennen aan de aex factor
Het is een heel ander programma als beurswatch. Mijn advies; abonneer je op beurstalk.
Hwo12345 via Apple Podcasts · Netherlands · 02/06/21
Recent Episodes
Voorafgaand aan de beleggersdag zet ING even een paar ambitieuze doelen voor zichzelf. Het gaat op een agressief groeipad de komende jaren. Niet alleen moet de inkomstengroei verdubbelen, ook denkt de bank dat er een pak klanten bij gaat komen. Jaarlijks verwacht ING 1 miljoen nieuwe klanten, en...
Published 06/17/24
De wereld veroveren met beton. Dit bedrijf uit Oldenzaal doet het. Jouw binnenmuren waren er waarschijnlijk niet geweest zonder deze onderneming. Het gaat in veel landen goed, maar onlangs ging het mis. Een fabriek viel in Russische handen. In Buiten de Beurs kijken we naar bedrijven die...
Published 06/15/24
Published 06/15/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »