BNR Nieuwsradio
Herbert Blankesteijn en Ben van der Burg in gesprek met spraakmakende experts over technologische ontwikkelingen en de impact op onze samenleving.
Amerika, het land van hamburgers, sneakers, Donald Trump en Joe Biden. Van daklozen, miljardairs en de iPhone. Van tegenstellingen. Bernard Hammelburg en Jan Postma kijken in de Amerikaanse ziel.
Vanuit Petrolheads H.Q. bespreken Bas van Werven en Carlo Brantsen op geheel eigen wijze het autonieuws, zolang dat maar niet al te groen en salonfähig is. Elke woensdag om 15:55 uur een nieuwe editie, te vinden in je podcast-app naar keuzen en uiteraard via www.bnr.nl/petrolheads.
Ons geldstelsel staat onder hoogspanning. Is het toekomstbestendig? En wat is de rol van cryptovaluta in de toekomst? In deze podcast gaat Reinjan Prakke op zoek naar de toekomst van ons monetaire systeem.
Bernard Hammelburg brengt je scherpe analyses over de internationale politiek.
Cryptocurrency are here to stay. Herbert Blankesteijn navigeert je wekelijks door al het cryptonieuws. Langs fans en haters, hypes en trends, winst en verlies.
Arend Jan Boekestijn en Rob de Wijk gaan onder leiding van Hugo Reitsma op zoek naar de nieuwe wereldorde.
Ben Tiggelaar interviewt wetenschappers over persoonlijke en professionele groei. Om de woensdag om 7:00 online en diezelfde week op zaterdag om 11.30 uur op de radio. Ben en zijn gasten geven extra werktips en mediatips op maandag, woensdag en vrijdag.
De meest gezellige vrijdagmiddagborrel op de radio om je weekend mee in te luiden. Met elke week spraakmakende gasten uit de politiek, cultuur en entertainment. Presentatie: Wilfred Genee.
Elke dag een intrigerende gedachtewisseling over de stand van de macro-economie. Op maandag en vrijdag gaat presentator Thomas van Zijl in gesprek met econoom Arnoud Boot, de rest van de week praat Van Zijl met econoom Edin Mujagić.
Elke werkdag een goed geïnformeerd gesprek met de top van het bedrijfsleven of een andere leider van nu. Presentatie: Thomas van Zijl.
Extra omzet. Meer medewerkers. Nieuwe markten. Hogere winsten. In BNR Groeihelden vertellen ondernemers hoe zij hun bedrijf laten groeien. Presentatie: Meindert Schut
Hét zakelijke nieuwsprogramma van de Nederlandse radio. Presentatie: Thomas van Zijl. Elke dag een nieuwe editie online, en elke dag om 1200 uur te horen op BNR Nieuwsradio. 
Presentatoren Diana Matroos en Art Rooijakkers gaan in gesprek met de hoofdrolspelers van de belangrijkste dossiers in Nederland.
Dé podcast over eigentijdse klantgerichtheid met elke aflevering praktische tips, verfrissende inzichten en praktijkvoorbeelden die je helpen om de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen. Met Danielle de Jonge
Het programma voor beleggers en over beleggen.
Over diepzeediertjes die broeikasgassen eten, immuuncellen die zichzelf opofferen en de zoektocht naar planeten. Over de nieuwste medicijnen, zonnecellen en sensoren. Kortom: hoe werkt de wereld om ons heen en hoe kunnen we hem nog beter maken?
Marianne Zwagerman is schrijver en innovatiestrateeg en geeft haar visie op het medialandschap met een scherp oog voor onafhankelijkheid en goed besteed belastinggeld.
Rens de Jong gaat op zoek naar de antwoorden op jouw en zijn vragen over werk.
Digitale technologie zit overal. En beïnvloedt onze levens dus elke dag. Van algoritmes op social media, tot de zerodays in je smartphone. En straks ook de slimme bril op je hoofd. Wat moet je daarover weten? Dat hoor je in BNR Digitaal, met Joe van Burik, elke woensdag live om 15:00 uur en...
BNR Perestrojkast is de enige echte podcast van BNR over Midden- en Oost-Europa. Van Praag tot aan Vladivostok, en van Riga tot Tbilisi. Elke 14 dagen een nieuwe, verse aflevering met grote, internationale onderwerpen.
Iedere week een blik op de financiële markten met Corné van Zeijl. Ook te lezen in het Financieele Dagblad.
Mijn dochters Puk en Keesje zijn 2 jaar oud. Ze zijn kinderen van de 21e eeuw. We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk. Dit is de eeuw van mijn dochters. Art Rooijakkers.
In deze podcast met Wendy van Ierschot krijg je recente wetenschappelijke inzichten over menselijk gedrag geserveerd. Direct toepasbaar op je werk of in je bedrijf!
Buitenlandcommentator Bernard Hammelburg gaat in zijn column in op de zaken van wereldbelang en plaatst de internationale politiek in context.
Al het nieuws over auto's en mobiliteit, met Meindert Schut en Wouter Karssen (Autoblog.nl). Elke vrijdag live om 15:00 uur, en altijd on demand als podcast.
Aan het einde van een ochtend hard werken ben je wel toe aan een verfrissing. BNR BREEKT schiet te hulp, met originele invalshoeken bij het nieuws en de opiniemakers van morgen. Wat houdt jou bezig? Bel naar de studio: 020-4680000
Alles wat je moet weten op het gebied van tech.
Het belangrijkste komkommernieuws en meest opmerkelijke verhalen. Óók in coronatijd. Met Adriaan ter Braack en Sander Denneman.
IT-ondernemer en oud-topschaatser Ben van der Burg richt zijn kritische blik op de toekomst en verrast met prikkelende observaties
Na 36 jaar keert de Formule 1 terug op Circuit Zandvoort. The Road to Zandvoort volgt de voorbereidingen op de Dutch Grand Prix.    
Laat je aan het einde van de dag meevoeren met de observaties van Talitha Muusse en Mark Beekhuis. Zij richten hun scherpe blik op het nieuws en geven kleur aan de dag.  
In de podcastserie De Kwestie gaat host Sander Denneman op zoek naar de laatste wetenschappelijke inzichten en ervaringen uit het bedrijfsleven over spraakmakende kwesties. Een podcast van de Amsterdam Business School van de UvA.
Je wekelijkse dosis eurohectiek. Met Jesse Pinster (BNR) en Han Dirk Hekking (FD).
De laatste actualiteiten en ontwikkelingen in de bouwwereld. Presentator: Geert Jan Hahn.
De helft van de volwassen Nederlanders heeft overgewicht en bijna 1 op de 7 heeft obesitas. Toch is obesitas een onbegrepen ziekte met veel vooroordelen. In Over Gewicht Gesproken gaat Harmke Pijpers die vooroordelen te lijf, op zoek naar oplossingen.
Elke twee weken het laatste nieuws over ruimtevaart en astronomie met Herbert Blankesteijn, Luc van den Abeelen, Thijs Roes, Erik Laan en Michel van Baal.
Harm Edens gaat op zoek naar duurzame innovaties die echt het verschil kunnen maken en grote bedrijven met concrete groene ambities.
Uitspraken, beloftes en voorspellingen vliegen je om de oren. In de FactGurus-podcast gaan we op zoek naar aantoonbare feiten achter een uitspraak met als doel de vraag "klopt dit wel?" te beantwoorden. Host: Frank Leeman.
Harmke Pijpers praat je bij over de laatste zorgontwikkelingen.
Correspondenten Reinout van Wagtendonk en Freke Vuijst volgen Trump’s Amerika. Deze podcast is een samenwerking tussen BNR en Vrij Nederland.
Twee keer per week het belangrijkste autonieuws. Met: Noud Broekhof.
De Beste Stuurlui is een nieuwe, opiniërende podcast van BNR.
Een podcastserie van Allianz. Hoe mentale en fysieke fitheid je voluit laten ondernemen.
Als je terug zou kunnen gaan in de tijd, welk advies geef je je jongere zelf voor een rijker leven? Thijs Lindhout legt de vraag voor aan 6 markante persoonlijkheden in de podcastserie ‘Lessen voor een rijker leven’ van InsingerGilissen.
Taal maakt het verschil. Maria Punch praat in deze podcast met experts in taal en communicatie.    
BNR's Europawatchers Geert Jan Hahn en Stefan de Vries houden Brussel en het Europese continent nauwlettend in de gaten. Elke week een nieuwe editie.
In Newsroom Den Haag praten politiek verslaggevers Sophie van Leeuwen en Leendert Beekman elkaar bij over het nieuws dat zij de afgelopen week hebben verslagen. Presentatie: Mark Beekhuis.
Come and explore the evolving world of voice interfaces with your hosts Sam Warnaars and Maarten Lens-FitzGerald
Een ondernemer in moeilijkheden houdt in Nederland vaak z’n mond. Dat is in dit land nog taboe. Ik, Bas van Werven, wil je in deze podcastserie graag laten zien dat dat niet hoeft.