Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Beter | BNR
Harmke Pijpers praat je bij over de laatste zorgontwikkelingen.
Listen now
Ratings & Reviews
3.6 stars from 21 ratings
Wellicht al bekend, maar de geluidskwaliteit van de laatste aflevering (Ambitieuze plannen...) is heel slecht, gesprek is vrijwel niet te horen.
Maefie via Apple Podcasts · Netherlands · 01/16/21
Aflevering Autisme bij vrouwen
Lastig om te luisteren, als de presentatrice aangeeft niet zich helemaal ingelezen te hebben kan ik het nog moeilijk serieus nemen. Ook niet respectvol voor de zeer goede gasten in deze podcast. Te snel praten verhoogd het luisterplezier ook niet.
jurbri via Apple Podcasts · Netherlands · 06/22/19
Ik mis het patiëntenperspectief
Aardige podcast, maar je zou bijna denken dat zorgprofessionals nooit met patiënten te maken hebben. Ik mis echt het patiëntenperspectief.
Tamar28 via Apple Podcasts · Netherlands · 04/14/19
Recent Episodes
Waar fysieke functies het laten afweten of tekortschieten, biedt het exoskelet uitkomst. Zo kunnen verlamde mensen weer lopen met een exoskelet en mensen met zwaar lichamelijk werk daardoor worden ontlast.
Published 05/05/21
Ruim een jaar na invoering worstelen zorgverleners de Wet zorg en dwang (Wzd) op de juiste manier in te voeren. De coronacrisis bemoeilijkt het uitvoeren van de wet, maar ook de regionale samenwerking, het aantal crisisbedden en de scholing van personeel zorgen voor problemen. Toch blijft Korrie...
Published 04/28/21
Psychiater, huisarts, casemanager, wijkagent, thuiszorg, buren; In Purmerend werken ze allemaal samen om te voorkomen dat iemand in de crisisopvang terechtkomt. En met succes.
Published 04/21/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »