Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
De Nationale Autoshow | BNR
Al het nieuws over auto's en mobiliteit, met Meindert Schut en Wouter Karssen (Autoblog.nl). Elke vrijdag live om 15:00 uur, en altijd on demand als podcast.
Listen now
Ratings & Reviews
4.2 stars from 104 ratings
Altijd maar vragen om subsidie
De gasten komen duidelijk met een agenda om iets te promoten en de presentatoren zijn hier slechts gemaakt kritisch en gemakkelijk te overtuigen. Het gaat meer om de goede sfeer aan tafel. Aanvulling: Hou toch eens op met het vragen van subsidie voor van alles en nog wat en scheve vergelijkingen...Read full review »
Bas 1000 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/15/21
De nationale autoshow is voor een goede podcast mede omdat je geen reclameblokken tussendoor hebt (behalve Lexus die het mede mogelijk maakt). Het is een wekelijks vertrouwd moment waar ik naar uitkijk.
FrankK_1973 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/05/20
Niet op BNR niveau
Helaas te vaak en te veel een kopie van BNRs Petrolheads. We zitten niet te wachten op kinderlijke verheerlijking van Formule 1 of geluidjes van een fossiele V8. Gewoon achtergronden over markt en ontwikkelingen. Dat is genoeg.
Goudappeltje via Apple Podcasts · Netherlands · 04/24/20
Recent Episodes
Privacy First maakt zich zorgen over de data die auto's verzamelen. Aandacht voor de afwikkeling van het faillissement van Spyker. Lamborghini-merkambassadeur Jeroen Mul schuift aan. En Wouter test de Huracán STO.
Published 10/22/21
KIA gaat als een speer in Nederland dankzij verkoopknallers Niro en de Picanto en daar komt binnenkort de EV6 bij. Wouter test deze veelbelovende elektrische auto in Spanje en is onder de indruk.
Published 10/16/21
De kosten van een elektrische auto zijn gedaald, zegt LeasePlan. We spreken de topman. Verder aandacht voor het tekort aan chips en de gevolgen voor de autoverkoop. De baas Moving Intelligence komt langs. En Wouter test de KIA EV6.
Published 10/15/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »