Reviews
De gasten komen duidelijk met een agenda om iets te promoten en de presentatoren zijn hier slechts gemaakt kritisch en gemakkelijk te overtuigen. Het gaat meer om de goede sfeer aan tafel. Aanvulling: Hou toch eens op met het vragen van subsidie voor van alles en nog wat en scheve vergelijkingen...Read full review »
Bas 1000 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/15/21
De nationale autoshow is voor een goede podcast mede omdat je geen reclameblokken tussendoor hebt (behalve Lexus die het mede mogelijk maakt). Het is een wekelijks vertrouwd moment waar ik naar uitkijk.
FrankK_1973 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/05/20
Helaas te vaak en te veel een kopie van BNRs Petrolheads. We zitten niet te wachten op kinderlijke verheerlijking van Formule 1 of geluidjes van een fossiele V8. Gewoon achtergronden over markt en ontwikkelingen. Dat is genoeg.
Goudappeltje via Apple Podcasts · Netherlands · 04/24/20
Waarom altijd zo lacherig over elektrisch rijden terwijl dit de noodzakelijke toekomst is? Lach beter om die ouderwetse trage vervuilende onderhoudsintensieve verbrandingsmotoren. Heb je geen kinderen? Innoveer. Waar gaat het nog om? Geluid??
Jan.W64 via Apple Podcasts · Netherlands · 03/12/19
Helaas kan ik bijna nooit luisteren wanneer ze live uitzenden, maar daarom ben ik ontzettend bij met deze podcast. Ik luister vaak wanneer ik in de auto zit en daardoor zijn de ritten prettiger en lijkt het sneller te gaan. Altijd leuke en zeer interessante onderwerpen die altijd leuk zijn om te...Read full review »
AlanjwDavis via Apple Podcasts · Netherlands · 11/18/18
Fijn om naar te luisteren! :)
MrMilan_ via Apple Podcasts · Netherlands · 09/27/17
Inhoudelijk is er aan de Nationale Autoshow niet veel aan te merken. Jammer is dat het gewoon een dump is van de radiostream. Je begint met 5 min nieuws. Dan zit er ook nogal wat reclame tussen en is de aflevering opgehakt in twee podcasts. Erg slordig. Als het netjes was geknipt dan 4-5 sterren.
Ramon de Klein via Apple Podcasts · Netherlands · 07/09/13
Wat fijn dat de Podcast van de NAtionale Autoshow weer werkt, iedere week weer genieten van alle nieuwtjes, de mooie verhalen en de rij-impressies!
Mattoquai via Apple Podcasts · Netherlands · 07/01/13
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »