Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Het Nieuwe Geld
Ons geldstelsel staat onder hoogspanning. Is het toekomstbestendig? En wat is de rol van cryptovaluta in de toekomst? In deze podcast gaat Reinjan Prakke op zoek naar de toekomst van ons monetaire systeem. In het tweede seizoen van Het Nieuwe Geld verdiept Reinjan zich in de financiële sector. Hij gaat op zoek naar de invloed van de financiële sector op de samenleving en onderzoekt hoe ons financiële stelsel in de toekomst zal veranderen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.9 stars from 331 ratings
Verhelderend
Wat een geweldige en informatieve podcast. Elke aflevering heb ik meerdere malen teruggeluisterd. Mijn notie boekje staat inmiddels vol met aantekeningen. Dan heb ik het maar nog alleen over seizoen 1, ik kijk ernaar uit om de rest van de afleveringen te zien.
#economie via Apple Podcasts · Netherlands · 12/26/23
Geweldige prestatie
Geweldige prestatie om een van de meest ingewikkelde systemen die mensheid heeft voortgebracht te vatten binnen 9 super heldere, beschrijvende uitzendingen die de persoonlijke zoektocht van Rein Jan naar verbetering van ons financieel stelsel tot hyper interessant document voor vooruitgang maakt....Read full review »
Nelissen234 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/18/23
Nuance en diepgang
Wat heerlijk om meegenomen te worden in de zoektocht naar het financiële stelsel. Een zoektocht waarbij het niet gaat om snelle resultaten te halen, maar om nuance te vinden in zaken waar iedereen tegenaan loopt en diepgang in de complexe materie.
MPSchilpzand via Apple Podcasts · Netherlands · 11/04/22
Recent Episodes
Kan een decentraal financieel systeem ervoor zorgen dat de financiële sector meer in dienst komt te staan van de maatschappij? In deze laatste aflevering van dit seizoen probeert Reinjan een antwoord te geven op deze lastige vraag. In deze aflevering: Bert Slagter, expert digitale valuta bij...
Published 11/11/22
Published 11/11/22
Met alle kennis die Reinjan in de eerdere afleveringen heeft opgedaan, probeert hij in kaart te brengen waar ons huidige financiële systeem piept en kraakt. Hij zet een paar perverse prikkels op een rijtje en vraagt zich af: kan een financieel systeem gebaseerd op crypto de problemen...
Published 11/04/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »