Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Petrolheads | BNR
Vanuit Petrolheads H.Q. bespreken Bas van Werven en Carlo Brantsen op geheel eigen wijze het autonieuws, zolang dat maar niet al te groen en salonfähig is. Elke woensdag om 15:55 uur een nieuwe editie, te vinden in je podcast-app naar keuzen en uiteraard via www.bnr.nl/petrolheads.
Listen now
Ratings & Reviews
4.7 stars from 154 ratings
Geweldige podcast van deze twee komjoenitie -voorzitters over die heerlijke (klassieke) automobielen, uiteraard zolang er benzine (ok, en af toe een dieseltje) aan te pas komt. Aanrader voor onderweg, op kantoor of tijdens de wandeling (naar je auto).
Christiaan.Spaan via Apple Podcasts · Netherlands · 08/12/22
Super podcast
Mannen, ik heb geen sociale media, dus bij deze een recensie. Deze podcast geeft veel leuk en interessant nieuws. Op een fijne en soms vileine manier gebracht. Daar hou ik van. Ook worden onderwerpen vakkundig en met kennis beoordeeld. In rij momenteel in mijn gehuurde hybride Honda...Read full review »
Harmen Molenaar via Apple Podcasts · Netherlands · 04/30/22
Gewoon heerlijk ge-ouwehoer over auto’s van weleer. En veel geklaag over de elektrificatie en brandstofprijzen. En (F)audi heeft het ook gedaan natuurlijk. Enkel BMW, Bosch, Jaguar, Lancia, Porsche en Range Rover komen er redelijk goed van af.
Jeroen P.M. Hartgers via Apple Podcasts · Belgium · 12/22/21
Recent Episodes
Misschien is podcast 245 met z’n lengte van ruim vijf kwartier wel de langste ooit, maar er moest dan ook véél behandeld worden. Een briljante Jingle bijvoorbeeld, evenals twee (dank Frank Castricum en Marc Tetteroo) herinneringen en belangwekkend nieuws van over de hele wereld. Maar die jingle…....
Published 08/10/22
Published 08/10/22
De 244-ste BNR Petrolheads podcast telt autoherinneringen van komjoenittieleden Daniël Diepenbrock en Peter Pisano, terwijl Bas en Carlo ingaan op de combi Koenigsegg/Lightyear, de hipperdepip Mini Aceman en de watersofplannen van BMW. Maar de ware ster is deze week de Machinist, die een pareltje...
Published 08/03/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »