Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Werkverkenners | BNR
Rens de Jong gaat op zoek naar de antwoorden op jouw en zijn vragen over werk.
Listen now
Ratings & Reviews
4.2 stars from 13 ratings
Flexer in de kijker
Mooi om te horen dat er op de radio ruimte is voor programma's als Werkverkenners. Rens maakt van zijn zendtijd / podcast goed gebruik om een verhaal te ontspinnen met een benaderbare stijl die mij als luisteraar wel aanspreekt.Read full review »
Moen Kaas via Apple Podcasts · Netherlands · 05/13/20
Recent Episodes
Vroeg opstaan, en dan echt vroeg, om 5 uur, maakt je geniaal. In elk geval als je Robin Sharma, de schrijver van het boek The 5 AM Club mag geloven. Hoe moeilijk is het, hoeveel levert het echt op en hoe gezond is het? Dat komt allemaal aan de orde in deze BNR Werkverkenners.
Published 05/04/21
Bij drie op de vijf bedrijven lopen mensen rond met geldproblemen. Dat blijkt uit onderzoek van het Nibud. En die problemen hebben een negatieve invloed op het functioneren van deze werknemers. Wat kan je en wat moet je daar als werkgever aan doen? Je hoort het in deze BNR Werkverkenners.
Published 04/27/21
Er zijn ruim 3 miljoen 65-plussers in Nederland. Een deel van hen kiest er bewust voor om na hun pensioen te blijven doorwerken. Een paar uurtjes per dag of zelfs twee, drie dagen in de week. Waarom doen zij dit en is ons arbeidsstelsel hier eigenlijk wel voldoende op ingericht?
Published 04/20/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »