Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
The Friday Move | BNR
De meest gezellige vrijdagmiddagborrel op de radio om je weekend mee in te luiden. Met elke week spraakmakende gasten uit de politiek, cultuur en entertainment. Presentatie: Wilfred Genee.
Listen now
Ratings & Reviews
4.3 stars from 91 ratings
60-plussers
The Friday Move is een heerlijke podcast, met altijd actuele gasten. Ideaal voor bij het hardlopen. Door de aanwezigheid van DJ Thomas Robson en z’n muzikale intermezzo’s blijft het tempo er ook goed in. Mocht je dit als ‘zenuwenmuziek’ ervaren (zie een aantal andere reviews) graag dan...Read full review »
ZieDaan via Apple Podcasts · Netherlands · 03/09/21
Zenuw achtergrond “muziek”
Prima luisteren. Maar aub die zenuwachtergrond muziek .... ben niet de enige en voor mij een reden tzt om af te haken als dat zo blijft
johnadamschaap via Apple Podcasts · Netherlands · 12/13/20
Krachtig en beetje intrigerend
Wilfred weet zelfs uit nietszeggende mensen relevante info te halen. Als hij wel interessante gasten heeft is hij fantastisch. Als je als gast een beetje om de waarheid heen draait is hij subliem.
Monique Dekker via Apple Podcasts · Netherlands · 04/18/20
Recent Episodes
Gregory Sedoc is politieagent, sportcommentator, voormalig hordeloper en vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. We zenden live uit vanuit Café-Restaurant Dauphine.
Published 05/07/21
Marcel Levi is vandaag de co-host van Wilfred Genee. Hij speelde een hoofdrol bij de Britse vaccinatiecampagne. Inmiddels is hij terug in Nederland en voorzitter geworden van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, NWO. We zenden uit vanuit Café-Restaurant Dauphine.
Published 04/29/21
Han ten Broeke is vanmiddag de co-host van Wilfred Genee. Hij was maar liefst twaalf jaar Kamerlid voor de VVD en is nu buitenlanddeskundige en voorzitter van de Bovag.
Published 04/23/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »