Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Kees de Kort | BNR
Econoom Kees de Kort geeft bankenmannetjes en mannetjes met roze brillen een veeg uit de pan, met zijn 'realistische kijk' op de beurs. Zo is het..
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 232 ratings
Briljant
Scherpe geest. Ben erg benieuwd of Kees uiteindelijk gelijk krijgt. Maar als ik mijn geld moet zetten op Kees of politiek Den Haag kies ik toch de eerste
Wormguy2017 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/29/21
Top Podcast van Kees
Kees is nuchter en kritisch op het huidige beleid. Zo hoort het ook, mensen die in deze comments klagen kunnen gewoon iedere dag Op1 en Jinek kijken waar de angst in stand gehouden wordt. Ik prefereer Kees (en andere mensen) die zonder tunnelvisie naar deze crisis kijken. Ga zo door!
Fionaek via Apple Podcasts · Netherlands · 10/21/20
Kees te Kortzichtig
Waar Kees altijd het grotere plaatje van wereldeconomische ontwikkelingen op een een vermakelijke zure wijze kan beschrijven, is hij nu een beetje de weg kwijtgeraakt. Een opmerkelijke kortzichtigheid over de potentie van het hele “Coronaverhaal” en alle risico’s van dien negeert hij...Read full review »
Infojunk via Apple Podcasts · Netherlands · 09/15/20
Recent Episodes
De banencijfers uit de VS zijn er, en die zijn geruststellend waardeloos, zegt macro-econoom en BNR-commentator Kees de Kort. En waardoor komt dat? Omdat de uitkeringen in de VS nu hoger zijn dan wat iemand in een baan verdient.
Published 05/10/21
Als je kijkt naar de inkoopmanagers in bepaalde opkomende markten, kun je zeggen dat er sprake is van herstel, zegt Kees de Kort.
Published 05/07/21
Het grote optimisme van de inkoopmanagers aan de maakkant is niet nieuw. Zij hebben simpelweg minder te kampen met de coronamaatregelen. Nee, voor een gezonde portie scepsis moet je bij de dienstensector wezen, zegt BNR-economiecommentator Kees de Kort. Geen vaccin of zicht op het afbouwen van de...
Published 05/06/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »