Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Bernard Hammelburg | BNR
Buitenlandcommentator Bernard Hammelburg gaat in zijn column in op de zaken van wereldbelang en plaatst de internationale politiek in context.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 14 ratings
Hammelburg op eenzame hoogte
Ben het vaker niet eens met de stelling, maar dat maakt het juist interessant. Ik vind Bernard Hammelburg meer dan boven het maaiveld als het gaat om stem, inhoud en kennis van de internationale politiek.
OpusMaximus2 via Apple Podcasts · Netherlands · 08/03/17
Recent Episodes
Vandaag kunnen al die overwerkte dorknopers, door hun ministers laatstleden weggezet als de domoren wier falen zij die ministers, dus tegenover een boosaardige Tweede Kamer moesten recht praten, een dagje extra bijkomen. Ambtenaren hebben namelijk op 5 mei vrij.
Published 05/05/21
Door notu-gate, het nieuwe notulenschandaal, hebben we in elk geval een woord uit de diepe la van de taalgeschiedenis gehaald: brisant. Dat betekent in gewoon Nederlands explosief. Misschien ligt het aan mij, maar in de vrijgegeven notulen zie ik niets wat we niet óf al wisten, óf allang hadden...
Published 04/28/21
Als we de Russische staatsgevangenisdienst mogen geloven, heeft de stortvloed aan protesten over het lot van Poetin-criticaster Alexei Navalny succes. De hongerstakende activist is vanuit zijn gevangeniscel overgebracht naar een ziekenhuis.
Published 04/21/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »