Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
BNR's Big Five | BNR
Presentatoren Diana Matroos en Art Rooijakkers gaan in gesprek met de hoofdrolspelers van de belangrijkste dossiers in Nederland.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 131 ratings
Bijzonder format
Intrigerend format! Maar bespaar ons de gejaagdheid van Paul van Liempt, die probeert de vorige tram te halen. Dan haak ik af.
Anceaux via Apple Podcasts · Netherlands · 02/27/24
Goede vragen, leuke gasten
De meeste gasten zijn hele leuke inspirerende sprekers. Top ontdekking deze podcast 👍🏼
StereoHiFi via Apple Podcasts · Netherlands · 05/01/23
Eigenlijk zeg maar
Hoewel jullie onderwerpen en de benadering ervan van een behoorlijk niveau zijn, moet er iets me van het hart. Met enige regelmaat kan ik niet verder luisteren om de eenvoudige reden dat de woorden “eigenlijk” en “zeg maar” zo vaak worden gebruikt dat het aanhoren ven jullie podcast onmogelijk...Read full review »
#sjoerd via Apple Podcasts · Italy · 04/04/23
Recent Episodes
De aankomende Olympische Spelen in Parijs zijn de eerste waaraan evenveel mannelijke als vrouwelijke sporters deelnemen. Maakt dat deze editie nú al historisch? En: hoeveel moet er nog gebeuren om de positie van vrouwen in deze overwegend mannelijke wereld te verbeteren? Te gast is Marijn de...
Published 06/18/24
Published 06/18/24
Hoe zijn de Olympische Spelen eigenlijk ontstaan? En: hoe hebben grote geopolitieke gebeurtenissen ervoor gezorgd dat het IOC uitgroeide tot de wereldorganisatie dat het nu is? Te gas is Sporthistoricus Jurryt van de Vooren. Gasten in BNR's Big Five van de Olympische Spelen -Jurryt van de...
Published 06/17/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »