Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
BNR Perestrojkast | BNR
BNR Perestrojkast is de enige echte podcast van BNR over Midden- en Oost-Europa. Van Praag tot aan Vladivostok, en van Riga tot Tbilisi. Elke 14 dagen een nieuwe, verse aflevering met grote, internationale onderwerpen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 55 ratings
Recensie
Interessante podcast over prachtige regio maar het tempo mag hoger, de montage efficiënter. Iets meer ter zake graag, meer geschiedenis als achtergrond.
Andreas071@ via Apple Podcasts · Netherlands · 02/16/21
Geweldig!
Geweldig interessante podcast over een - onterecht - onderbelichte regio. Doe zo voort!
Sanderucci via Apple Podcasts · Belgium · 01/17/21
Absolute aanrader
De informatie die deze podcast vind je nergens anders. De presentatoren zijn goed ingevoerd en enthousiast. De onderwerpen zijn zeer divers. Absolute aanrader dus!
Roger077Rutten via Apple Podcasts · Netherlands · 01/14/21
Recent Episodes
Nog een paar weken, dan zit hij op het terras in Tirana met de Albanese premier Edi Rama. Kopje koffie, misschien een hapje eten, maar vooral kletsen over een mooier Albanië, waar toparchitect Winy Maas van MVRDV al jarenlang aan werkt. Ik heb een zwak voor het land.
Published 05/06/21
Je hebt een explosie van een munitiedepot uit 2014 en zeven jaar later worden daarvan de daders gevonden. Dat zijn niet zomaar een paar criminelen, nee de Russen zitten erachter. Gevolg, je gooit een zwik Russische diplomaten het land uit en omgekeerd doet Moskou dat ook. Als extra support heb je...
Published 04/30/21
De stoelriemen gingen een week geleden vast. Er werd vuurwerk verwacht. De perfecte storm ontwikkelde zich. Het woord oorlog zong rond.
Published 04/25/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »