Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
BNR Perestrojkast | BNR
BNR Perestrojkast is de enige echte podcast van BNR over Midden- en Oost-Europa. Van Praag tot aan Vladivostok, en van Riga tot Tbilisi. Elke 14 dagen een nieuwe, verse aflevering met grote, internationale onderwerpen.
Listen now
Ratings & Reviews
4.4 stars from 117 ratings
Geen touw aan vast te knopen
De aflevering van 11 januari is zo warrig, geen touw aan vast te knopen. Volgende keer graag de hoofdlijn in de gaten houden en overbodige details weglaten. Dat is misschien niet zo genuanceerd, maar dit werkt niet.
louise88888 via Apple Podcasts · Netherlands · 01/11/24
Waanzinnig goede podcast
Ik vroeg mij af over de volledigheid van de geschiedenis. In de Podcast ging het over wat ‘de Oekraïners’ hebben gedaan aan het einde van de tweede Wereldoorlog met de Polen. Maar volgens mij was dit wat kort door de bocht. In de Savage Continent (Keithe Lowe) staat een hele mooie beschrijving.
WA Moojen via Apple Podcasts · Netherlands · 10/18/23
Die man is niet serieus te nemen hoor.
Dhr. Venema via Apple Podcasts · Netherlands · 10/13/23
Recent Episodes
Laat minstens één nieuw land de komende 5 jaar lid worden van de Europese Unie, want de wachtkamer is 'overvol'.  Daarvoor pleit PvdA-europarlementariër Thijs Reuten, die zich ook voor de komende periode weer verkiesbaar heeft gesteld, in BNR Perestrojkast. In die wachtkamer zitten inmiddels...
Published 06/04/24
Vrijdagmiddag in Brest City Park. Reizen kan bijna niet meer. Belarus is een paria in het hart van Europa geworden. Hoe gaat het in het geïsoleerde land dat vier jaar terug een revolutie leek te ondergaan, maar juist meer en meer onder toezicht van Vladimir Poetin is komen te staan?...
Published 05/31/24
Published 05/31/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »