Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Marianne Zwagerman | BNR
Marianne Zwagerman is schrijver en innovatiestrateeg en geeft haar visie op het medialandschap met een scherp oog voor onafhankelijkheid en goed besteed belastinggeld.
Listen now
Ratings & Reviews
4.0 stars from 50 ratings
Luisterd lekker
Dit is een fijne podcast,
AC. de Munnick via Apple Podcasts · Netherlands · 04/08/21
Verademing
Marianne is een ware verademing, zij is de frisse wind in de vooringenome pers wereld. Jouw colums zijn een voor mij pareletjes. Marinanne blijf dit vooral doen!
Linkdinn via Apple Podcasts · Netherlands · 01/22/20
Recent Episodes
Als de controleur niet verandert zal ook de gecontroleerde hetzelfde blijven,' zei Herman Tjeenk Willink vrijdag bij de oplevering van zijn eindrapport. Integriteit is het goede doen als niemand kijkt, maar die hoop heeft De Tjeenk blijkbaar al opgegeven bij Rutte, Kaag en Hoekstra.
Published 05/04/21
Onvervalste Jodenhaat in de krant, dat was toch even schrikken gisteren. In de strijd tegen coronakritiek is blijkbaar alles geoorloofd. Eerder stond in het AD al de kop Maurice de Hond gaat als een razende stier tekeer tot hij alles en iedereen heeft vernietigd.
Published 04/20/21
Van roken ga je dood. Dat was in de jaren '70 ook al wel bekend. 'Je moet verstandig roken', zei Johan Cruijff, die gretig de poen aanpakte om klanten te hosselen voor een sigarettenmerk dat beloofde minder kankerverwekkende rommel in zijn pakjes te stoppen. Kotsten voetbaljournalisten Cruijff...
Published 04/13/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »