Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
De Nieuwsdag
Laat je aan het einde van de dag meevoeren met de observaties van Talitha Muusse en Mark Beekhuis. Zij richten hun scherpe blik op het nieuws en geven kleur aan de dag.  
Listen now
Ratings & Reviews
3.6 stars from 115 ratings
Afscheid van De Nieuwsdag
Jammer dat jullie stoppen met de podcast. Heb met interesse maar ook met plezier geluisterd naar de vlottte presentatie. Talitha, vooral met jou zat ik vaak op één lijn. Bedankt! Bert Kasper.
in ham via Apple Podcasts · Netherlands · 08/09/22
Luchtig en verrassend
Leuke combi. Niet altijd op één lijn en dat maakt het juist sprankelend. De reacties van Talitha zijn vaak als van een soort jonge hond die haar passie en enthousiasme duidelijk laat doorklinken waarbij Mark de boel weer een beetje in balans brengt! Heerlijk!
mevrouw de Bear via Apple Podcasts · Netherlands · 07/22/22
Blijft tegenvallen
Oppervlakkige meningen en analyses van haar en hij weet alles beter.
Notesl via Apple Podcasts · Netherlands · 07/03/22
Recent Episodes
Terwijl steeds meer burgers de inflatie keihard in hun portemonnee beginnen te voelen,  schrijven veel bedrijven nog prachtige winsten. Zij berekenen de inflatie door en zien hun marges zelfs stijgen. Kan dat allemaal zomaar of maken zij misbruik van hun marktmacht? En is het mogelijk om een deel...
Published 08/25/22
Published 08/25/22
In het afgelopen kwartaal ging er 545 miljard dollar in de vorm van dividend naar de aandeelhouders van de 1200 grootste bedrijven ter wereld. En dat bedrag groeit al jaren. In heel 2009 ging maar net iets meer geld naar de aandeelhouders dan in het afgelopen kwartaal. Het blijkt allemaal uit...
Published 08/24/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »