Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Newsroom | BNR
De dagelijkse nieuwspodcast van het FD en BNR. De belangrijkste nieuwsverhalen van de redactie verteld door onze journalisten en specialisten. Mark Beekhuis neemt je mee de nieuwsvloer op.
Listen now
Ratings & Reviews
4.1 stars from 88 ratings
goeie nieuwsbron
de nuance over banken is wel storend, criminelen zijn criminelen, ongeacht ze je sponsoren of mooie kleertjes dragen
ibisiki via Apple Podcasts · Netherlands · 12/15/20
Steengoed wel iets oefenen
Vandaag, 09 december 2020. Interessante onderwerpen met experts. Helaas bij alle sprekers een overdaad aan “eehh” wat het volgen erg lastig maakt. Kun je op trainen!
Mjorte via Apple Podcasts · Netherlands · 12/09/20
Interessante podcast
Deze podcast vind ik met name door de invalshoek, het nieuws vanuit de journalisten, erg in terrasland. Ook zijn het fijne gesprekken om naar te luisteren. Het zijn van collega’s op dat moment draagt hier zeker aan mij.
PopeyeN via Apple Podcasts · Netherlands · 09/11/20
Recent Episodes
In de schijnbare rust van het reces waren we getuige van de eerste afsplitsing van een partij met één zetel. En we keken naar een belangrijk debat, waar in een punt van orde werd voorgesteld om het debat maar over te slaan.
Published 05/07/21
Nu we weer gewoon naar de winkel mogen, is de omzet daar ook echt flink gestegen. Bij kledingwinkels zelfs met 50%. De Pensioenfederatie ziet heel weinig in het voorstel van het CPB om mensen meer te laten sparen, door de pensioenpremies te verlagen. En we zijn slecht voorbereid op deepfakes.
Published 05/06/21
De verlaging van de overdrachtsbelasting, die starters op de woningmarkt had moeten helpen, werkt averechts. Gemeenten willen af van de Participatiewet, omdat die uitgaat van wantrouwen in de burger. Accountants, curatoren, Kamerleden en rechters waarschuwen steeds luider dat misleiding op de...
Published 05/05/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »