Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Studio Den Haag | BNR
In Studio Den Haag praten politiek verslaggevers Sophie van Leeuwen en Leendert Beekman elkaar bij over de achterkamertjes en wandelgangen van de Tweede Kamer. Je wekelijkse portie politieke therapie in de podcast, en de dagelijkse Haagse zaken vanuit onze BNR studio in Den Haag. Presentatie: Mark Beekhuis.
Listen now
Ratings & Reviews
3.8 stars from 79 ratings
Door elkaar heen praten
Een aflevering geprobeerd, maar meteen afgehaakt. Wat praten deze kerels vaak door elkaar heen, zeg. Niet een keer, maar voortdurend en ook nog eens langdurig en dan is er geen touw aan vast te knopen. Wees een beetje professioneel en laat elkaar uitpraten.
Kpozis via Apple Podcasts · Netherlands · 06/14/24
Leendert Beekman
Ik vond t een fijne podcast, maar sinds de verkiezingsuitslag stoor ik me aan de negativiteit van Leendert Beekman: “kan nooit wat worden”, en nu is het kabinet er en vind hij het nog steeds niks. BNR is in deze podcast niet objectief maar vrij links gekleurd en dat vind ik teleurstellend.
Karel188 via Apple Podcasts · Netherlands · 06/13/24
Journalisten of roddeltantes die teveel tijd over hebben, omdat podcasten modern is óók hún twijfels en achterklap de ether ingooien i.p.v. als échte journalisten feiten brengen, het publiek informeren.
greendutch via Apple Podcasts · Netherlands · 05/30/24
Recent Episodes
Hoe gaan de toekomstige ministers van het kabinet-Schoof hun plannen vormgeven? En hoe kijken ze naar hun toekomstige collega Asielminister Marjolein Faber? In sneltreinvaart komen alle 28 kandidaat-bewindspersonen langs bij formateur Richard van Zwol en toekomstig premier Dick Schoof. De eerste...
Published 06/17/24
Het kabinet Schoof kan een voorbeeld nemen aan Oranje. Het Nederlands Elftal ging als een team de arena in en recht op het doel af. Of het genoeg is om het EK te winnen moeten we nog zien, maar ook tegen Frankrijk maakt Oranje een kans. Het Ministerie van Voetbalzaken is dan ook zeer verheugd met...
Published 06/17/24
Published 06/17/24
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »