Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Newsroom Den Haag | BNR
In Newsroom Den Haag praten politiek verslaggevers Sophie van Leeuwen en Thomas van Groningen elkaar bij over het nieuws dat zij de afgelopen week hebben verslagen. Presentatie: Mark Beekhuis.
Listen now
Ratings & Reviews
3.6 stars from 41 ratings
Totaal zinloos
Journalisten of roddeltantes die teveel tijd over hebben en -omdat podcasten modern is- óók hún twijfels en achterklap de ether ingooien i.p.v. doen wat échte journalisten horen te doen, feiten brengen en het publiek informeren. Dit is zinloos om aan te horen. Waarom niet iets echt nieuws...Read full review »
greendutch via Apple Podcasts · Netherlands · 03/07/21
Wisselend en hijgerig
Altijd leuk een podcast over de Haagse kaasstolp. Deze podcast is wisselend qua inhoud en vaak erg hijgerig. Vooral sinds het vertrek van Laurens Boven is de kwaliteit minder geworden. Het lijkt wel of de makers zich vooral naar elkaar willen bewijzen.
Dupantalon via Apple Podcasts · Netherlands · 02/12/21
Ratelderatel
Waarom praat de nieuwe presentator als een cabaretier die de trein moet halen? Word er helemaal nerveus van...
Heleensw via Apple Podcasts · Netherlands · 01/11/21
Recent Episodes
In de schijnbare rust van het reces waren we getuige van de eerste afsplitsing van een partij met één zetel. En we keken naar een belangrijk debat, waar in een punt van orde werd voorgesteld om het debat maar over te slaan.
Published 05/07/21
Het is reces in Den Haag. Maar waar de meeste recesweken rustig verlopen, was er deze week elke dag wel iets bijzonders. Van de publicatie van de notulen van de ministerraad, tot de presentatie van het eindverslag van informateur Tjeenk Willink. En tussendoor nog een lang en heftig debat over...
Published 04/30/21
Het was brisant, opmerkelijk, schokkend en explosief. Maar lazen Thomas en Mark ook onoorbare zaken in de notulen van de ministerraad? En kregen zij ook te P-notulen te zien? Je hoort het in een extra editie van Newsroom Den Haag.
Published 04/26/21
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »