Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
DR
Den sandsynlige morder
Jack Winkler er dømt for mord. Man kan se ham på et overvågningskamera fra gerningsstedet lige præcis den nat, drabet finder sted. Alligevel mener hverken Jack, hans forsvarer eller den dræbtes efterladte, at sagen er så klar, som den ser ud til. I denne podcast-serie endevender Mette Frisk sagens spor fra flugtrute til DNA-prøver og undersøger, om politiet har forfulgt de spor, de skal. Meget tyder nemlig på, at politiet har begået fejl i sagen, og flere forsvarsadvokater kritiserer politiet for tunnelsyn. De mener, at politiet kun efterforsker mod deres mistænkte og overser...
Listen now
Ratings & Reviews
4.0 stars from 133 ratings
God podcast
God podcast. Men syntes godt nok journalist Mette frisk er lidt for frisk i den måde hun snakker til Jack 🤦🏼‍♂️
Wegvlordcbkd via Apple Podcasts · Denmark · 08/13/21
Journalisten tager ubetinget den dømtes parti og laver en podcast serie præget af ekstremt tunnelsyn, hvilket i øvrigt er det hun kritiserer politi og anklagemyndighed for.
Frellerellerelle via Apple Podcasts · Denmark · 08/12/20
ok
men journalisten formår slet ikke at skjule sin forudindtagethed
Rikgu via Apple Podcasts · Denmark · 01/30/20
Recent Episodes
Mogens og Berits ærkefjende Bruno tager bladet fra munden, og Berit lægger sagen bag sig. Jack er på udgang fra fængslet for første gang - og får en ny begyndelse.
Published 01/16/20
Politiet har givet en sjælden adgang til at se deres efterforskning. Tre hele kasser med dokumenter inde på Københavns Politigård skal give svar på, om de har efterforsket som de skulle.
Published 01/16/20
Der er ingen DNA efter Jack på Mogens og omvendt. Ifølge politiet skyldes det, at de ikke har testet det rigtige tøj. Men det er ikke rigtigt. Og så opdager forsvarsadvokaten en endnu mere alvorlig fejl.
Published 01/09/20
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »