Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Dine Penger
Dine Penger - Pengerådet
Dine Pengers Andreas Fredriksen og økonom Hallgeir Kvadsheim gir deg gode konkrete tips for å få romsligere økonomi. #Pengerådet er Norges største økonomipodkast.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 570 ratings
Ros
Supert podcast. Og jeg setter stor pris på pedagogikken i Hallgeirs forklaringer. Slik at alle skal dra nytte av det han deler med oss. Men hvordan vil det være mulig å få en konsultasjon med Hallgeir. For en som har enda større og flere spørsmål?
Mathea rubin via Apple Podcasts · Norway · 11/20/21
Feil
Det går ikkje an å spille av dagens episode!
Mashas91 via Apple Podcasts · Norway · 10/06/21
Før var podcasten helt genial, nå har dine penger hoppet på med flere små podcaster med ett bitte lite spørsmål fra innse dere fullpakket med reklame og det er bare irriterende vurderer nå å avslutte abbonoment
Terje Aamonsen via Apple Podcasts · Norway · 01/26/21
Recent Episodes
Heidi har investert i DNBs barnefond. Er det noen fordeler ved disse fondene, eller er det bedre å satse på ordinære fond? Hallgeir Kvadsheim gir råd. Med Andreas W. Fredriksen. Produsent Guro Mjeltevik Halvorsen.
Published 01/25/22
Tina vil kjøpe aksjer, men er i tvil om det er lurt å sette dem i aksjesparekonto, i tilfelle de stuper. Vil hun ikke da gå glipp av skattefradraget på tapet? Hallgeir Kvadsheim gir råd om smart aksjesparing. Med Andreas W. Fredriksen. Produsent Guro Mjeltevik Halvorsen.
Published 01/24/22
Published 01/24/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »