Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Echt Gebeurd
Echt Gebeurd
Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets wat ze zelf hebben meegemaakt. Het idee voor Echt Gebeurd is ontleend aan het Amerikaanse The Moth. Anders dan bij The Moth leest er bij Echt Gebeurd ook elke maand iemand voor uit zijn of haar puberdagboek.De illustraties tot en met aflevering 387 zijn afwisselend gemaakt door Ella Bril en Jikke Lesterhuis; onze illustrator sinds aflevering 388 is Jill Heesbeen.Wil je Echt Gebeurd financieel steunen? Dan kun je Vriend van de Show worden. Kijk op...
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 4,080 ratings
top podcast
luister en herluister deze podcast: leuk voor elke situatie! echt een aanrader voor iedereen! het enige is dat ik het vervelend vind dat de échte podcasts pas na 2:00 begint.
Fanatieke Luisteraar via Apple Podcasts · Netherlands · 10/12/23
Fijne korte verhalen
Wat een leuke podcast blijft dit toch. Ik luister altijd met veel plezier en kom ook naar het jubileum in Carré volgend jaar. Kleine disclaimer als je de ‘Dierendag’ aflevering luistert: die is niet zo geschikt voor dierenliefhebbers met een gevoelig hart. Een waarschuwing was wel op z’n plek...Read full review »
ChaPaTi79 via Apple Podcasts · Netherlands · 10/04/23
Fantastisch
Dankzij deze podcast ben ik verslingerd geraakt aan de wereld van de podcast. Wat een mooie verhalen
ankdek via Apple Podcasts · Netherlands · 09/26/23
Recent Episodes
Halverwege de jaren negentig wordt Dace Sietina punker in Riga. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 11/23/23
Published 11/16/23
Ellen van der Spek vertelt over de totstandkoming van haar eerste huwelijk. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 11/16/23
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »