Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more
Echt Gebeurd
Echt Gebeurd
Bij Echt Gebeurd vertellen mensen op een klein podium mooie, bijzondere of grappige verhalen over iets wat ze zelf hebben meegemaakt. Het idee voor Echt Gebeurd is ontleend aan het Amerikaanse The Moth. Anders dan bij The Moth leest er bij Echt Gebeurd ook elke maand iemand voor uit zijn of haar puberdagboek.De illustraties bij de recente podcastafleveringen zijn gemaakt door Ella Bril en Jikke Lesterhuis.Wil je Echt Gebeurd financieel steunen? Dan kun je Vriend van de Show worden. Kijk op www.vriendvandeshow.nl/echtgebeurd.
Listen now
Ratings & Reviews
4.6 stars from 3,815 ratings
Helemaal top
Dit is echt de leukste podcast van allemaal, ik kijk er elke week weer naar uit! Ik heb hem een aantal jaar geleden ontdekt toen ik naar Nederland ben verhuisd. Het heeft me echt geholpen met mijn luistervaardigheden omdat je veel verschillende soorten mensen hoort vertellen, dus dat is een extra...Read full review »
BlueLemon20 via Apple Podcasts · Germany · 08/11/22
Wat een vondst
Door omstandigheden gekluisterd aan bed, wordt mijn dag een stuk beter door het luisteren naar jullie podcast. Ga zo door!
!22LMM via Apple Podcasts · Netherlands · 07/09/22
Erg fijn!
Heerlijk om naar te luisteren! Maakt niet uit wat voor situaties. 10/10
Freek van der pal via Apple Podcasts · Netherlands · 06/29/22
Recent Episodes
Op een boot in de Boliviaanse jungle hoort Marike Maijers ineens een aanzwellend gezoem. /// Wil je Echt Gebeurd financieel steunen? Dan kan dat via www.vriendvandeshow.nl/echtgebeurd Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op...
Published 08/11/22
Published 08/04/22
Feijenoord-jeugdvoetballer Rory de Groot mag blijven, maar dan moet hij wel blijven zitten. /// Wil je Echt Gebeurd financieel steunen? Dan kan dat via www.vriendvandeshow.nl/echtgebeurd Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op...
Published 08/04/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from Spotify, Apple Podcasts and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »