Episodes
Halverwege de jaren negentig wordt Dace Sietina punker in Riga. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 11/23/23
Published 11/16/23
Ellen van der Spek vertelt over de totstandkoming van haar eerste huwelijk. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 11/16/23
Job Greuter moet eerste hulp verlenen, maar is ook druk aan het folteren. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 11/09/23
Eind jaren vijftig gaat Henriette Posthuma de Boer naar Parijs om het goud in haar keel te verzilveren. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 11/02/23
Rayen Panday betrapt bij thuiskomst twee inbrekers op heterdaad. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 10/26/23
In 1989 is Emilie Patijn zeventien jaar en zomerkampleider in Amerika. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 10/19/23
Bram Legerstee begint een restaurant in een dorp op Ibiza. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 10/12/23
Paul van der Wal en Derk Walters ontfermen zich over respectievelijk een kat en twee honden. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 10/04/23
Komende woensdag organiseren we een nieuwe editie van ons open podium Lang Verhaal Kort in theater Walhalla in Rotterdam. Om alvast in de stemming te komen zijn hier twee korte verhalen uit eerdere edities, verteld door Christiaan Weijts en Tom van Rooijen. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 09/28/23
Voor Raga Paape komt er een droom uit als ze een relatie krijgt met een Franse campinghouder. Maar hij was gelukkiger in een vorig leven. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 09/21/23
Arianne Hinz heeft met zichzelf afgesproken dat ze niet gaat rondhangen in de buurt van haar ex-vriendin, want dan zou ze een stalker zijn en dat is ze natuurlijk niet. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 09/14/23
Het is 2009. Iris Lam is vijftien en gaat elke schooldag twee uur heen en twee uur terug met de bus naar het grafisch VMBO in Utrecht. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 09/07/23
Peter de Groot wordt gevraagd een schip te besturen en zijn alter ego zegt onmiddellijk ja. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 08/31/23
Jet Berkhout gaat naar Engeland om een Jane Austenavontuur te beleven. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 08/24/23
Frieda Eichhorn probeert de wereld te zien door de bril van haar zoon. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 08/17/23
Eén keer in zijn lange politieloopbaan werd Erik van den Brun van hulpverlener ineens slachtoffer. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 08/10/23
In deze aflevering twee verhalen uit Echt Gebeurd-workshops voor jongeren tussen de 16 en 21 jaar, die mede mogelijk gemaakt worden door onze vrienden! Als je ons ook financieel wilt steunen kan dat via www.vriendvandeshow.nl/echtgebeurd Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 08/03/23
Thuis voor Diana Tjin is Amsterdam. Maar als haar vader het over thuis heeft, bedoelt hij Suriname. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 07/27/23
Martijn Winkler droomt van het volwassen leven. Hij ziet zijn kans schoon als hij wordt uitgenodigd voor de achttiende verjaardag van een klasgenoot. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 07/20/23
Soms doet Jelle op school alsof hij Sanne niet ziet. 'Ik vraag me af of dit tekens zijn dat hij mij ook leuk vindt', schrijft zij in haar dagboek. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 07/13/23
Alfred van Cleef bivakkeert op het eiland Amsterdam. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 07/06/23
In deze aflevering twee korte verhalen uit Echt Gebeurd-storyslams, verteld door Mirthe van Doornik en Sander Beens. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 06/29/23
Gerard Olthaar is verslaafd aan voetbal, en aan Feijenoord in het bijzonder. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 06/22/23
Als student aan de Universiteit van Amsterdam doet Gaia Willemars de Maagdenhuisbezetting nog eens dunnetjes over in het P.C. Hoofthuis. Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
Published 06/15/23