Is this your podcast?
Sign up to track ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more
Fatta familjen
Föräldrarådgivning när det fungerar som sämst med dem du älskar mest. Ett ring-in-program som hjälper dig att hantera föräldraskapets allra svåraste utmaningar.
Listen now
Ratings & Reviews
4.5 stars from 54 ratings
Kanonbra!
Berör alla vardagens och livets svårigheter att fatta familjen, tack för att ni berör och uppmärksammar allt som är så utmanade. Genom insikt och kunskap kommer man långt!
lisa lisan via Apple Podcasts · Sweden · 02/24/21
Byt psykolog!
Psykologen Liv är verkligen otroligt osympatisk. Hennes bemötande och ”tips” i avsnittet om den 12-åriga pojken och den olyckligt kära gymnasieeleven är under all kritik. De andra två, Petra och Stina, är däremot fantastiska! 🙌
Hoppsansamyggan via Apple Podcasts · Sweden · 02/22/21
Superbra
Superbra, ger perspektiv på mitt eget föräldraskap o gör att ja inte känner mig så ensam
smulan1982 via Apple Podcasts · Sweden · 10/29/20
Recent Episodes
Published 01/14/22
Retsamhet och mindre allvarligt bråk kan gå över till mobbning, men var går gränsen? Vad gör man med sin oro för att ens barn mobbas eller mobbar? Ska man lägga sig i när barnens kompisar blir utfrysta? Psykolog Stina Hindström och programledare Patti Hansén pratar med föräldrar som vill ha...
Published 01/14/22
Diagnosen adhd är omgärdad av vanföreställningar, myter och fördomar. Vad vet forskarna idag? Och hur kan man som förälder bemöta andras föreställningar om diagnosen? Neuropsykologen Bo Hejlskov Elvén reder ut. Patti Hansén är programledare.
Published 01/07/22
Do you host a podcast?
Track your ranks and reviews from iTunes, Stitcher and more.
See hourly chart positions and more than 30 days of history.
Get Chartable Analytics »